Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

AansluitService.com, IJsselstein

Teenschillerlaan 34, IJsselstein (Utrecht)

WhatsApp met AansluitService.com

www.aansluitservice.com
info@aansluitservice.com

BAS (Bouw aansluitservice)

Voor bouwaansluitingen geldt, met name voor de elektriciteitsnetbeheerder, een apart soort regel.

De zgn. tijdelijke aansluiting kan door een klant zelf worden gemaakt.

Het enige wat de netbeheerder doet is het leveren van de aansluiting en weer verwijderen ervan.

Aansluitservice.com kan nog veel meer. Aansluitservice.com verhuurt complete bouw- of tijdelijke- aansluitingen goedgekeurd door de netbeheerders.

Hierdoor is het mogelijk om op een snelle wijze een tijdelijke aansluiting te realiseren op elke gewenste plaats t/m een waarde van 630 kVA. Zelfs in gebieden waar geen snelle aanleg mogelijk is kunnen we toch het gewenste elektrisch vermogen leveren d.m.v. aggregaten.
Maar Aansluitservice.com kan ook voor tijdelijke gas en water aansluitingen zorgen.
wij maken graag een onafhankelijke offerte voor u.

NAS (Nuts aansluitservice)

Advies en begeleiding bij aansluitingen.

Elke bouwer of project ontwikkelaar heeft er mee te maken. Nutsvoorzieningen oftewel aansluitingen aanvragen. De meeste gebouwen dienen te worden voorzien van ca 6 aansluitingen en er dienen nog meer aanvragen te moeten worden gedaan. Degene die er ervaring mee hebben weten dat bijv voor elektra er alleen al een netbeheerder, meetbedrijf en een leverancier dient aangevraagd te worden. En dit is dan nog maar een discipline. Dit vergt tijd en vaak nog meer moeite.
Aansluitservice.com kan u hierin bij staan door u te adviseren, maar ook regelen van a tot z. U krijgt ook een tijdsindicatie waar u rekening mee kunt houden, adviezen bij bouwkundige voorzieningen en vragen alles aan.



Advies en begeleiding bij nutsvoorzieningen.

Zou het voor grotere nieuwbouw projecten het niet gemakkelijk zijn dat de kabels en leidingen zijn gelegd voordat  met de bouw van de woningen is begonnen, zodat de aansluitingen gemaakt kunnen worden als de woningen gereed zijn? Dit vergt een speciale expertise. Combi vooraanleg genaamd. In sommige gebieden is dit door de nutsbedrijven zelf goed geregeld, maar vaak genoeg ook niet. Onwil? Nee, meestal is het een verschil van belangen. Zeker niet als laatste kan het om kosten, tracé of doorlooptijd draaien.
Aansluitservice.com kan voor u de nuts overleggen doen uiteraard incl verslaglegging. Uitgangspunt is om met ieders belangen rekening te houden en samenwerking te bevorderen, om zo een totale winsituatie te creëren.  Hierbij kan ook worden gedacht aan bouwrijp maken.

Contact opnemen

Contact info

AansluitService.com
Teenschillerlaan 34
IJsselstein (Utrecht)

www.aansluitservice.com
info@aansluitservice.com

Trefwoorden: Nutsbedrijven, Nutsvoorziening, Bouwkast, Meterruimten, Energievoorziening, Paal, Meterkast, Richtlijnen, Aansluiten

Rubrieken: Servicebureaus en Diensten, Adviesbureaus

Houd contact