Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Safica, IJmuiden

., IJmuiden (Noord-Holland)

www.paranormaalsafica.nl

WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM BIJ WWW.PARANORMAALSAFICA.NL de paranormale site van Nederland. Grootheid is niet gelegen in het sterk zijn, maar in het juiste gebruik van kracht. Als iemand zich op maar een ding concentreert en zich daar niet vanaf laat brengen zal hij een sterk moverende macht bezitten. Spanning is wie u denkt dat u moet zijn, ontspanning is wie u bent. Bel De Paranormale Lijn 0909 - 1600 000 Of SMS SF met uw vraag naar 4477

Eigelijk ben ik mijn hele leven al paranormaal.
Het ogenblik dat ik op de aarde kwam was ik niet geaard, ik stond met 1 been op aarde en met het andere been stond ik in de hemel. Het duurde tot mijn vierde jaar, daarna bedacht de maatschappij dat ik naar een speciaal onderwijs moest.
School heb ik moeilijk doorlopen, met onder andere logopedisten.
Men vroeg zich af waarom ik zo afwezig was. Pas op mijn twaalfde kwam er uit dat ik paranormaal begaaft ben.

Door dromen gaven de engelen de boodschappen door.

In loop der jaren gaf ik de mensen altijd raadt, en wat ze het best konden doen. Pas in 2007 heb ik echt mijn werk ervan gemaakt.
Sinds vorige maand heb ik mijn eigen telefoon- en SMS-lijn geopend in combinatie met deze website, om mensen meer van dienst te kunnen zijn.

Ik heb deze lijnen en website geopend, puur van wege het feit dat ik graag met mensen werk.

Contact opnemen

Contact info

Safica
.
IJmuiden (Noord-Holland)

www.paranormaalsafica.nl

Trefwoorden: Paranormaal, Helderziende, Tarotadvies, Kaartleggen, Astrologie, Medium, Pendelen, Nieuwetijdskinderen, Begaafd, Horoscopen

Rubrieken: Helderzienden, Paramedisch Centrum, Paranormale begeleiding

Houd contact