Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Roeland de Bruijn Fotografie, Rotterdam

C.P. Tielestraat 57 C, Rotterdam (Zuid-Holland)

www.roelanddebruijn.nl

Aalburg Alphen-Chaam Asten Baarle-Nassau Bergeijk Bergen op Zoom Bernheze Best Bladel Boekel Boxmeer Boxtel Breda Cuijk Deurne Dongen Dordrecht Drimmelen Eersel Eindhoven Etten-Leur Geertruidenberg Gilze en Rijen Goirle Gorinchem Grave Haaren Hank Hardinxveld-Giessendam Helmond Den Bosch Heusden Hilvarenbeek Leerdam Lith Loon op Zand Maasdonk Moerdijk Oirschot Oisterwijk Oosterhout Oss Papendrecht Roosendaal Rotterdam Ridderkerk Rijswijk Rucphen Schijndel Sint-Michielsgestel Sint-Oedenrode Sliedrecht Someren Son en Breugel Spijkenisse Steenbergen Tilburg Uden Valkenswaard Veghel Veldhoven Vught Waarle Waalwijk Werkendam Woensdrecht Woudrichem Zundert Zwijndrecht

Roeland de Bruijn Fotografie

Emotie
Jullie huwelijk is een bijzondere dag vol emotie, liefde, sfeer en gezelligheid. Bij mijn trouwreportages vind ik het belangrijk dat die sfeer en de speciale emotie van die bijzondere dag worden vastgelegd. De liefde, de tranen, de lol, de ongeposeerde momenten die jullie dag maken tot de meest bijzondere trouwerij ooit, die zijn belangrijk om te laten zien.

Detail
Mijn foto's geven een ongedwongen fotojournalistiek verslag van jullie bijzondere dag. De bruid en bruidegom die samen genieten van familie, vrienden en vooral elkaar. Ik kijk met oog voor detail naar jullie dag. Dus naast de mooiste foto's van jullie, zorg ik dat de familie en die ene speciale gast er fantastisch opstaan. Ook leg ik bepalende details vast, zoals de taart, het boeket, de ringen, de versiering en natuurlijk de locatie. Samen vormen al deze foto's een onvergetelijk indruk van jullie mooiste dag.

Sfeer
Uiteraard worden alle officiƫle momenten vastgelegd. Maar daarnaast worden ook veel foto's gemaakt die niet standaard in andere albums zitten. Kijk vooral ook onder trouwerij voor het soort foto's dat ik maak.

Ongedwongen
Om alle belangrijke momenten te kunnen fotograferen, ben ik graag de hele dag aanwezig. Van het moment dat de make-up wordt aangebracht, via de stropdas van de bruidegom en het 'Ja-woord' door naar het feest of receptie. Uiteraard kan ik ook voor kortere perioden langskomen, ook dan zal de ongedwongen sfeer die ik nastreef in jullie foto's te zien zijn.

Contact opnemen

Contact info

Roeland de Bruijn Fotografie
C.P. Tielestraat 57 C
Rotterdam (Zuid-Holland)

www.roelanddebruijn.nl

Trefwoorden: Fotograaf, Trouw, Fotografie, Trouwreportage, Bruidsfotografie, Trouwfotograaf

Rubrieken: Foto's - Bruids- en Bedrijfsreportages, Fotografie, Fotograaf

Houd contact