Consilium Personalis, Amstelveen

Laan van Langerhuize 1-a7, Amstelveen (Noord-Holland)

Consilium Personalis is gespecialiseerd in hypotheken. We kunnen u ook over meerdere producten informeren, maar blijven liever gespecialiseerd in hetgeen we claimen goed in te zijn. Als het op hypotheken aankomt, weten we vrijwel alles: de hypotheekmarkt en alles wat het met zich meebrengt. Uiteraard beschikken we over alle benodigde diploma’s en ervaring.

Het team van Consilium Personalis bestaat alleen uit hypotheekadviseurs die zich reeds hebben bewezen. Zij worden ondersteund door een krachtige binnendienst. Samen zorgen ze ervoor dat uw hypotheek tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook in de nazorg kunt u rekenen op een gedegen begeleiding. Tevens kunt u desgewenst tijdens een jaarlijks persoonlijk gesprek uw gehele situatie weer met ons doornemen. Ook zijn we er bij de aankoop van een woning of appartement.

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar, ook in het weekend.

Zou u graag een afspraak op locatie of bij u thuis willen maken? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Wij verlenen onze diensten onder meer in Badhoevedorp, Hoofddorp, Almere, Amstelveen en Amsterdam.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.