Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Anna's Living Indoors, Valkenburg

Muntstraat 11, Valkenburg (Limburg)

www.annaslivingindoors.nl

Werkgebied: Kerst Valkenburg, Cadeau's Limburg, Kerst Valkenburg.

Over ons

Het Geulstadje Valkenburg is sinds 6 Februari weer een fraaie zaak rijker. Aan de muntstraat nummer 11 in Valkenburg opende wij onze deuren van onze zaak vol met woonaccesoires. Zo kan iedereen terecht voor schilderijen, lampjes, kastjes en andere leuke zaken voor in en rondom het huis. Verder hebben wij ook nog dressoirs en kasten in ons assortiment zitten.

Ans Otermans is afkomstig van Valkenburg zij is er geboren en getogen. De 46-jarige is geen onbekende in het Valkenburgse. Liefst 28 jaar was ze werkzaam in het bedrijf van haar vader en later van de broers Otermans: de Valkenier. Nu werd het echter tijd om op eigen benen te staan. "Nu kan het nog en ben ik met 46 jaar niet te oud om een eigen winkel te starten. Over tien jaar doe je dit niet meer". De winkel heeft voor iedere beurs iets. Als je bekijkt dat 120 euro tot mijn duurste artikel hoort, dan weet je dat de kleine beurs bij ons terecht kan. Of het nu voor jezelf is of misschien een leuk en origineel cadeau wilt hebben.

Ans gaat de winkel voornamelijk in haar eentje runnen, is het druk springt haar man Johan bij.

Zij is de winkel begonnen omdat ze dacht dat ze iets kon toevoegen aan het winkelende publiek in valkenburg. Het idee was dat er voor iedereen en voor elke beurs er iets te halen moest zijn. Dus zowel voor oudere mensen die hun partner,levensgezel,vriend(in) of familielid of vrienden of voor kinderen die hun ouders of oma en opa wilden verrassen met een leuke, maar vooral met een uniek cadeau, die je zo snel in uw omgeving niet zult vinden.

Verder willen wij u op de hoogte blijven houden van de trends in de woon accessoires en dat doen wij via radio reclame op Falcon Fm Radio,via advertenties,via flyers en via de website. Dus kijk regelmatig op onze website en laat u verrassen door onze artikelen en aanbiedingen.

In de kerstperiode van november tot aan kerstmis is het een drukte van jewelste, dit komt natuurlijk door onze, in nederland en omstreken bekende Kerstmarkt, welke gehouden wordt in de twee grote grotten van Valkenburg.
In deze periode zullen wij natuurlijk niet achterblijven met onze kerstartikelen en wij zijn dan in deze periode ( vanaf half November tot aan de kerst) de gehele week geopend.

Contact opnemen

Contact info

Anna's Living Indoors
Muntstraat 11
Valkenburg (Limburg)

www.annaslivingindoors.nl

Trefwoorden: Windlichten, Valkenburg, Kandelaars, Limburg, Kasten, Klokken, Spiegels, Tuinpotten, Tuindecoratie, Kerstartikelen

Rubrieken: Accessoires, Interieur & Decoratie, Woonaccessoires en Cadeau-artikelen

Houd contact