Healthclub Fit Line Leidschendam B.V., Leidschendam

Berberis 12, Leidschendam (Zuid-Holland)

Fit-line is een gezellig centrum, gevestigd in een uniek monumentaal pand aan de haven van Maassluis. Het pand werd oorspronkelijk gebruikt als opslag voor de scheepsvaart. Fit-line is sinds 1990 een actief centrum met jaarlijks diverse activiteiten o.a.: zomers een buitensport programma, SpinningŪmarathon voor een lokaal goed doel, leden verwenweek en nog veel meer.

Fitness en stilstaan is een combinatie die niet past. En dit geldt niet alleen voor de bewegingen tijdens het sporten. Wij weten als geen ander dat ook stilstand in het aanbieden van nieuwe sporten en nieuwe apparaten achteruitgang betekent. Dit betekent dat wij scherp blijven letten op veranderingen binnen de fitness wereld en wij zullen onze klanten in de toekomst zeker nieuwe sporten en nieuwe en/ of verbeterde apparaten aanbieden.

Sinds 2007 is Healthclub Fitline een all inclusive centrum geworden. Deze verandering heeft veel bijgedragen aan de goede sfeer binnen de club.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.