Juffrouw Jansen Brocante, Westbroek

Kerkdijk 176, Westbroek (Utrecht)

Juffrouw Jansen is een unieke en sfeervolle Brocanterie vol pure Brocante, gespecialiseerd in antiek brocante en bohemian lifestyle artikelen. Hier vind je nog prachtige doorleefde meubels, ieder met een eigen verhaal en verleden.

Brocante & Lifestyle artikelen

Ook verkoopt Juffrouw Jansen unieke woonaccessoires, gemaakt met liefde en van pure materialen, mooie quilts en kussens, houten en natuurlijke decoraties. Verder vind je hier nog veel meer om een eigen unieke sfeer in huis te krijgen. Door ieder meubelstuk te laten voor wat het is, wordt het uniek: schoonheid in verval. Wekelijks komen er weer oude meubels en vele unieke woonaccessoires binnen.

Decoratie & Styling

Heeft u een restaurant, kantoor of andere locatie? Juffrouw Jansen kan deze voor u inrichten en voorzien van mooie spullen, zodat u ook daar een unieke sfeer krijgt. Mensen zullen zich er direct thuis en op hun gemak voelen. Komt u er thuis niet uit? Juffrouw Jansen heeft jarenlange ervaring en veel huizen ingericht met succes. Hierdoor kan zij ook u helpen uw huis de juiste sfeer te geven.

Heeft u hier intresse in? Neem dan even contact op voor een afspraak.

Openingstijden

Juffrouw Jansen is iedere zaterdag open van 11 tot 17.00 uur (met uitzonderingen van zon-en feestdagen). Verder is de winkel iedere laatste donderdag, vrijdag en zaterdag van de maand open van 10 tot 19.00 uur.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.