Black Bull Security, Den Haag

Burgemeester Hooftstraat 3, Den Haag (Zuid-Holland)

Vip Persoonsbeveiliging, Winkelsurveillance, Bouwterrein Beveiliging, Woning toezicht.

Black-Bull Security is een jong en dynamisch beveiligings bedrijf met een grote ervaring op alle gebieden in de security branche.

Alle beveiligingmedewerkers van Black-Bull Security bezitten de door het Ministerie van Justitie vereiste diplomas en volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in deze sector.

Wij leveren diensten op het gebied van veiligheid en security in de sectoren waar de hoogste eisen gesteld worden aan professionaliteit, discretie en integriteit.

Door een optimale combinatie van personeel en organisatie garanderen wij een optimale beveiliging en een naadloze aansluiting op uw specifieke wensen en behoeften. Hierdoor is Black-Bull Security een betrouwbare partner en bent u verzekerd van een flexibele en perfecte dienstverlening.

Black-Bull Security levert ook woning toezicht met alarm opvolging. Deze alarm centrale wordt te samen met een camera bevestigt in uw woning.

Wij kunnen deze camera en alarm centrale zonder bijzondere aanpassingen bij u installeren. Tijdens uw afwezigheid is uw huis 24-uur per dag in zicht.

Mocht het alarm af gaan, kunnen wij direct reageren en anticiperen op de ontstane situatie en vandaar uit de benodigde acties ondernemen.

Onze beveiligingsmedewerkers gaan altijd direct bij een melding naar uw woning.

Vanwege een steeds uitgebreidere klantenkring kan Black-Bull Security altijd nieuwe beveiligers gebruiken. Ben jij in het bezit van de juiste diploma's (Beveiliger 2) dan kan je snel aan de slag.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.