Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
PV Bouw, Katwijk

PV Bouw, Katwijk

Zuidstraat 69, Katwijk (Zuid-Holland)

WhatsApp met PV Bouw

www.pvbouw.nl

PV Bouw voor alle werkzaamheden in de bouw. 6 dagen in de week bereikbaar voor afspraken.

Katwijk Rijsburg Noordwijk Leiden Oegstgeest

 

PV Bouw

Renovatie of Renoveren

Door onze ruime ervaring in de renovatie kunnen wij voor u een bestaand pand weer bewoonbaar maken naar de huidige norm. Denk eens aan het isoleren van het dak, en of vloer, het vervangen van kozijnen met isolatieglas. Met de huidige energie prijzen haalt u de kosten hiervan er met een paar jaar weer uit.

 

Onderhoud

Het onderhouden van uw woning of pand kan op verschillende manieren. Dit kan zijn het vervangen van het hang en sluitwerk van uw ramen en deuren , uw ramen en deuren inbraakveilig maken, of het vervangen van een slecht/rot kozijn of dakvenster.

Groot onderhoud gaat een stap verder. We verbeteren dan de woning dusdanig zodat de levensduur er door wordt verlengd. Hierbij moet denken aan het vernieuwen van uw kozijnen, dak, boeiboorden, dakgoten, riolering, vloeren enz.

Planmatig onderhoud is het preventief uitvoeren van uw woning of pand. Hierbij moet u dan denken aan een schilderbeurt, nieuwe voordeur, tuinhuis enz.

 

Verfraaiing of Vergroting van de Woning

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het vernieuwen van de badkamer of keuken, het plaatsen van een dakkapel of het leggen van een parket of laminaatvloer. Maar ook het vervangen van de binnendeuren en kozijnen, of het plaatsen van een nieuwe trap behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij voor u een radiatorombouw of een kast op maat plaatsen.

Contact opnemen

Contact info

PV Bouw
Zuidstraat 69
Katwijk (Zuid-Holland)

www.pvbouw.nl

Trefwoorden: Timmerbedrijf, Aanbouw, Sanitair, Renovatiewerken, Onderhoudswerken, Installatiebedrijven, Deuren, Tegelwerk, Badkamers, Katwijk

Rubrieken: Bouwbedrijven

Houd contact