Van de Bunt Isolatietechniek, Putten

Goorsteeg 15, Putten (Gelderland)

Van de Bunt is uw specialist voor isolatie van de spouwmuur, vloer, bodem, gevel en dak. Isolatie zorgt voor meer wooncomfort en een besparing op de energierekening. Wij adviseren u graag over de juiste isolatie voor uw huis. Neem hiervoor gerust contact op.

Specialismes

  • Spouwmuurisolatie: De oplossing voor vocht op de muur, tocht of een hoge energierekening. Vooral bij woningen die zijn gebouwd tussen 1920 en 1980 kan spouwmuurisolatie een groot verschil betekenen. Deze isolatie zorgt voor meer comfort in huis en is geluidswerend. Wij kunnen uw spouwmuur isoleren door middel van Neopixels of Knauf Supafil glaswol.
  • Vloerisolatie: Bij woningen van voor 1983 kan vloerisolatie interessant zijn. Er zijn verschillende manieren om uw vloer te isoleren, bijvoorbeeld door polyurethaan, Neopixel, Knauf JetSpray, plaatmateriaal of PIF-isolatiefolie. Wij vertellen u graag over de verschillende eigenschappen.
  • Bodemisolatie: Bij schimmel, een muffe lucht en koude vloer is bodemisolatie een oplossing. Hierbij wordt de isolatie in de kruipruimte aangebracht. Door deze isolatie zal de temperatuur van de vloer ongeveer vier graden stijgen. Bij een kruipruimte tot 50 cm kunnen we gebruik maken van neopixel bodemparels, een goede en eerlijke oplossing.
  • Gevelisolatie: Deze isolatie gaat schimmelvorming en tocht tegen. De isolatielaag kan van binnen of van buiten aangebracht worden. Gevelisolatie is aan te raden wanneer uw woning geen spouw heeft. Voor het isoleren maken we gebruik van PUR, de gevel kan vervolgens worden afgewerkt met gipsplaten of houten platen.
  • Dakisolatie: Wist u dat ongeveer dertig procent van de warmte via het dak verloren gaat? Isolatie van uw dak kan hierdoor een grote besparing opleveren. Wij kunnen uw dak isoleren door middel van parels onder de pannen, piff prestatiefolie, hardschuimenplaten of Isovlas.
  • Isolatie verwijderen: Wanneer uw woning niet goed is geďsoleerd, kunnen er vochtproblemen ontstaan. In dit geval kan Van de Bunt de isolatie weghalen en nieuwe, goede isolatie plaatsen.

Van de Bunt Isolatietechniek, Putten

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.