Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
New Energy Essences, Waalwijk

New Energy Essences, Waalwijk

Grotestraat 196 A, Waalwijk (Noord-Brabant)

WhatsApp met New Energy Essences

www.newenergyessences.nl

Onze producten

New Energy Essences beschikt over een grote selectie aan natuurlijke en organische lichaamsverzorgingsproducten, met 100 verschillende formuleringen.
Uw eigen productenlijn

Als u er ooit van gedroomd heeft om van uw creativiteit uw handel te maken, dan zijn wij er om u te ondersteunen en op weg te helpen. Bij ons kunt u terecht voor natuurlijke en organische producten waarmee u uw klanten, vrienden, familie en uzelf blij kunt maken.
Met al onze kant en klaar cosmetica basen, onze etherische en organische oliën en verschillende soorten exotische boter, biedt New Energy Essences u de mogelijkheid om nog vandaag uw eigen productenlijn te beginnen of uw reeds bestaande productenlijn uit te breiden.

Aangezien wij geen eisen stellen betreffende een maximum of minimum afname kunt u bij ons gerust uw creatieve geest haar gang te laten gaan. New Energy Essences gelooft in de kracht van creativiteit, en in de kracht van het ware verlangen. We geloven in de kern van succes die geworteld ligt in de creatieve geest van de kleine ondernemer. Wij leven mee met de visionairs van de toekomst.

Vergelijk onze producten en ingrediënten met andere aanbieders en u zult een significant verschil in kwaliteit, prijs en niveau zien.

Onze kant en klaar cosmetica basen zijn voor u zodanig samengesteld dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de formulering, veiligheid, houdbaarheid, duurzaamheid, milieueisen of effectiviteit. Dit alles hebben wij voor u uit handen genomen. Etiketten, inzicht in natuurlijke/organische producten, en uw eigen enthousiasme is het enige wat u nodig heeft.
Door gebruik te maken van de harmonieuze samenwerking met onze partners in heel de wereld, ons enthousiasme en onze kennis over natuurlijke en organische ingrediënten, hoeft u zich alleen maar te focussen op wat u leuk vindt.

Bezieling

Met meer dan 100 formuleringen in natuurlijke kant-en-klaar cosmetica basen bieden wij u de mogelijkheid om uzelf, uw klanten, vrienden of familie te verassen met lichaamsverzorgingsproducten die door uzelf bezield kunnen worden met echte en onvervalste etherische oliën.
De meeste van onze kant-en-klaar cosmetica basen hebben wij voor u zonder toevoeging van geuren en kleuren ontwikkelt. Ons diepste verlangen is: u te stimuleren zelf uw producten te bereiden naar wens, voorkeur, behoefte en capaciteit. Hierdoor komt u te weten wat er in uw product zit en waarnaar uw product ruikt.

De natuurlijke, zachte geuren en kleuren die u standaard vind in onze basen zijn het resultaat van ingrediënten zoals: kruiden, bloemen, fruit- en plantenextracten, organische oliën, exotische boter en natuurlijk preservatieven systemen.
Wij hebben in elke van onze kant-en-klaar basen genoeg ruimte gelaten voor uw creatieve geest en enthousiasme.

In harmonie

Om spirituele redenen en uit respect voor de natuur hebben we onze producten nooit op dieren getest. Onnodige synthetische toevoegingen in onze producten hebben we vermeden. Wij hebben er bewust voor gekozen om u een natuurlijk, organisch alternatief te bieden voor de verzorging van lichaam, geest en ziel. Wij hopen dat wij u geïnteresseerd hebben om, samen met ons, producten vol geuren te maken, die het beste van de mens naar boven halen.

Contact opnemen

Contact info

New Energy Essences
Grotestraat 196 A
Waalwijk (Noord-Brabant)

www.newenergyessences.nl

Trefwoorden: Aromatherapie, Spiritueel, Workshops, Hangmat, Rust/Welzijn

Rubrieken: Cosmetica, Cosmetica op natuurbasis, Welzijn

Houd contact