DeukenTovenaar, Zoetermeer

Kadoelerbos 104, Zoetermeer (Zuid-Holland)

DeukenTovenaar, Zoetermeer

Uitdeuken zonder spuiten: het lijkt soms wel toveren!

Een deuk in uw auto is altijd vervelend. Gelukkig is de DeukenTovenaar uit Zoetermeer gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Dit scheelt u enorm in de kosten: U bespaart gemiddeld meer dan 40 procent ten opzichte van normaal schadeherstel. Tegelijkertijd is het uitdeuken zonder spuiten een hele efficiŽnte reparatietechniek. Een van de grote voordelen van uitdeuken zonder spuiten is dat de laklaag intact blijft. De DeukenTovenaar kan deuken vanwege parkeerschade eenvoudig uitdeuken zonder het plaatwerk opnieuw te moeten spuiten. Hoe doet hij dit? Met behulp van speciaal gereedschap en een speciale lamp is het uitdeuken zo gebeurd. Uitdeuken zonder spuiten is niet alleen kostenbesparend maar ook milieuvriendelijker dan de traditionele manier van uitdeuken. Daarnaast heeft u ook geen kans op kleurverschil.

Wanneer uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is niet bij alle deuken altijd mogelijk. Als de lak bijvoorbeeld beschadigd is en de deuk groter is dan een twee euro muntstuk, is uitdeuken zonder spuiten vaak niet mogelijk. Maar bij kleine deuken zoals deuken door winkelkarretjes, openslaade autodeuren en parkeerdeuken staat de DeukenTovenaar graag tot uw dienst.

Wie is de DeukenTovenaar?

Sebastiaan Nyhoegen deukt al ruim twaalf jaar deuken uit zonder spuiten. U bent bij hem verzekerd van een hoge klantenservice en een kwalitatief uitgedeukte auto.

Naast het uitdeuken van auto's kunt u ook nog bij de DeukenTovenaar terecht voor:

Bent u op zoek naar een bedrijf voor traditioneel herstelwerk, dan kan de Deukentovenaar u doorverwijzen naar een van onze vakgenoten. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of bekijk mijn portfolio.

Contact opnemen