Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Cover Fotografie

Cover Fotografie, Dordrecht

Pluvierstraat 22, Dordrecht (Zuid-Holland)

www.coverfotografie.nl

Cover Fotografie - Dordrecht


Mijn bedrijf richt zich op fotografie en gaat zich vestigen in Dordrecht – Zuid-Holland. Een groot deel van mijn klanten zijn consumenten. Diensten die ik aan wil bieden voor consumenten zijn bijvoorbeeld trouwreportages (zowel hetero- als homostellen) en portretten van gezinnen in de huiselijke sfeer. Hierbij kan ook gedacht worden aan kinderportretten. Onbevangen en ongedwongen zijn hierbij de sleutelwoorden.

Wat tevens tot de mogelijkheden behoort is het maken van rouwfoto’s, om de nabestaanden een mooie herinnering mee te geven. Als extra service denk ik hierbij aan een herinneringsboek over de overledene: de levensloop in boekvorm, met persoonlijke verhalen van mensen die de overledene gekend hebben.
Belangrijk voor al mijn reportages is de persoonlijke benadering in de (voor)gesprekken en het maken van sfeerfoto’s. Dit laatste bereik ik door in een gesprek intuïtief aan te voelen hoe een beeld gemaakt moet worden. Bij wat een klant vertelt zie ik als het ware de beelden al voor me.

Naast consumenten is het mogelijk dat bedrijven mij inhuren voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een open dag, een jubileum of afscheid van een prominent persoon. Ook in deze reportages zullen sfeerfoto’s een belangrijk onderdeel vormen.

 

Contact opnemen

Contact info

Cover Fotografie
Pluvierstraat 22
Dordrecht (Zuid-Holland)

www.coverfotografie.nl

Trefwoorden: Kinderfotografie, Portretfotografie, Bruidsreportage, Rouwreportage, Bedrijfsfotografie, Babyfotografie, Bruidsfotografie, Huisdierenfotografie, Rouwfotografie

Rubrieken: Fotografie, Fotograaf

Houd contact