Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Bloembinderij Esther, Lelystad

Bloembinderij Esther, Lelystad

Kamp 43-06, Lelystad (Flevoland)

WhatsApp met Bloembinderij Esther

www.bloembinderij-esther.nl

Bloemen

U kunt bij ons in de winkel zelf een boeket naar keuze samenstellen. Wij adviseren u daar graag bij. Ook kunt u kiezen uit de boeketten in de verschillende prijsklassen die al voor u klaar staan. Een ruime keuze afgestemd op het seizoen.

Uiteraard kunnen wij voor u een bloemstuk maken. Een bloemstuk dat wordt opgemaakt aan de hand van uw wensen. U maakt daarmee als het ware een “persoonlijke bloemen groet”. Breng eens een bezoekje aan onze winkel en verbaas u over het aanbod en de mogelijkheden.

Een unieke service is het “Bloemen-abonnement”. Immers drukke werkzaamheden of andere redenen kunnen er de oorzaak van zijn dat u geen tijd hebt een bloemetje te verzorgen. Dat regelen wij voor u. In overleg met u wordt er bijvoorbeeld wekelijks een spetterend boeket bezorgd. 1x per maand ontvangt u daarvoor een nota.

Bruidswerk
Trouwen moet de mooiste dag van je leven worden. Romantiek en stijl bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van deze speciale dag. De bloemversiering moet passen bij de persoonlijkheid van de bruid en de sfeer van de bruiloft. Onvergetelijk moet ook het bruidsboeket zijn, evenals de bloemen voor de bruidsmeisjes en de bruidsjonkers. En denk ook aan de bloemen voor de trouwauto, de kerk, enz..

Elke stijl japon en type bruid verlangt een aangepast en uniek boeket. Dit wordt optimaal op elkaar afgestemd zodat een fraai geheel ontstaat. De stijl van uw bruidsboeket kan klassiek, modern of experimenteel zijn, maar altijd moet het een persoonlijk boeket worden.

Laat ons u helpen bij het maken van uw keuze. Samen met u zullen wij er voor zorgen dat uw bruidsboeket (en de andere bloemen) een onvergetelijke indruk zullen maken. Wij zijn u graag van dienst om uw bloemwensen te vertolken. Maak tijdig een afspraak zodat alles optimaal op elkaar afgestemd kan worden.

Contact opnemen

Contact info

Bloembinderij Esther
Kamp 43-06
Lelystad (Flevoland)

www.bloembinderij-esther.nl

Trefwoorden: Bloembinderij, Decoratie, Planten, Bloemsierkunst, Bruidswerk, Rouwwerk

Rubrieken: Bloembinderijen

Houd contact