Volière Bouw Limburg, Elsloo

Jurgensstraat 25, Elsloo (Limburg)

Volière Bouw Limburg

Volière Bouw Limburg is in 2009 van start gegaan ' om de vogel en knaagdieren liefhebber van dienst te kunnen zijn' met onze volière speciaalzaak.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met dieren huisvesting, of het nu gaat om een complete volière of een kweekkooi of zelfbouw materiaal, wij staan voor u klaar.

Wij leveren aluminium, kunststof en houten kweekkooien. Ook alle losse toebehoren voor zelfbouw kunnen door ons geleverd worden. Door een kleine aanpassing is een volière verder uit te bouwen. Zo krijgt u stap voor stap de volière die u wenst. Door onze flexibiliteit is er voor u altijd een oplossing op maat.

Bent u zelf handig en wilt u wat geld besparen, dan leveren wij u de benodigde materialen, indien gewenst op maat gezaagd.

Voor de veiligheid van uw kinderen / kleinkinderen maken wij elementen voor over uw vijver. Ook de reiger en bladeren blijven uit uw vijver.


Wij maken, leveren en plaatsen volières, kamer volières, design volières voor hobbyist, dierenwinkels, groene scholen, bedrijven en kwekers.

Ook voor uw kippen, duiven, katten, honden en reptielen hebben wij een geschikte huisvesting.

Kijk vrijblijvend eens rond op onze website,

Voor vragen of inlichtingen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.