Te Meerman Onderhoud, Luyksgestel

Schatersdijk 21, Luyksgestel (Noord-Brabant)

Onze overige werkzaamheden zijn oa: * Sloopwerkzaamheden * Glasbewassing * Onderhoud aan dakgoten * Schoonmaakwerkzaamheden * Onderhoud aan gebouwen U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte,of als uw vragen heeft dan horen wij ze graag. Na jarenlange ervaring in het onderhouden en schoonmaken van gebouwen en stallen etc is in juni 2009 TeMeerman Onderhoud opgericht.Ondanks het nog korte bestaan van de onderneming heeft het al een behoorlijke klantenkring opgebouwd.Dit is onder andere te danken aan het enthousiasme van het ervaren personeel die weet waar ze over praten en die service hoog in het vaandel hebben staan.

Stalreiniging voor pluimvee, kalveren en varkens.

Na jarenlange ervaring in het onderhouden en schoonmaken van gebouwen en stallen etc is in juni 2009 TeMeerman Onderhoud opgericht.Ondanks het nog korte bestaan van de onderneming heeft het al een behoorlijke klantenkring opgebouwd.Dit is onder andere te danken aan het enthousiasme van het ervaren personeel die weet waar ze over praten en die service hoog in het vaandel hebben staan.

Onze overige werkzaamheden zijn oa:

* Sloopwerkzaamheden
* Glasbewassing
* Onderhoud aan dakgoten
* Schoonmaakwerkzaamheden
* Onderhoud aan gebouwen

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte,of als uw vragen heeft dan horen wij ze graag.

.

Contact opnemen