Minnaert HR-Services, Monninkendam

Drevel 15, Monninkendam (Noord-Holland)

Minnaert HR-Services, Monninkendam

Minnaert HR-Services is een zeer ervaren professional in hoofd en hart, die haar expertise vooral heeft opgebouwd in de gezondheidszorg en gemeentelijke overheid. Zij weten wat het is om te opereren binnen politiek gevoelige omgevingen.

De opdrachtgevers van Minnaert HR-Services schakelen hen in als interim-manager voor het brede HRM-pakket of als projectleider van omvangrijke en risicovolle reorganisatietrajecten. Minnaert HR-Services is gewend te onderhandelen met ondernemingsraden, besturen, bonden, management en andere belanghebbenden.

Daarnaast beschikt Minnaert HR-Services over zeer ervaren coaches, die u of uw medewerkers op weg helpen. Omdat u anders verder wilt, omdat uw persoonlijke effectiviteit nog een impuls kan gebruiken of omdat u belangrijke nieuwe stappen wilt zetten in uw loopbaan. Daarbij helpt en ondersteunt Minnaert HR-Services.

Met het brede aanbod dat Minnaert HR-Services beschikbaar heeft, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website. Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op. Minnaert HR-Services hoopt u snel terug te zien!

Contact opnemen