Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
De Beveiligingsadviseur

De Beveiligingsadviseur, Lelystad

Punter 33-57, Lelystad (Flevoland)

www.debeveiligingsadviseur.nl

De Beveiligingadviseur

De Beveiligingsadviseur is een jong, klein en dynamisch bedrijf. De klant staat bij ons centraal. Wij gaan met u om de tafel zitten om te kijken welke beveiligingsrisico’s en –vraagstukken er zijn en geven u daar een gedegen advies over. U geeft aan wat u wilt en met welk budget en daar zoeken wij een passende (beveiligings)oplossing voor.Waarin onderscheiden wij ons van andere (grotere) beveiligingsbedrijven? Wat zijn de voordelen voor u als klant van De Beveiligingsadviseur?

U en uw wens staan centraal, u bent voor ons geen nummer, niet een van de velen.

Door korte lijnen kunnen wij u snel en adequaat helpen.

Wij hebben lage “overheadkosten”, u betaalt niet voor een groot kantoor en leaseauto’s etc. Dit uit zich in de prijs die wij u kunnen bieden.

Kostenbesparend door het totaalconcept.

Advies voor ieder budget.

Wij zijn een betrouwbare partner.

Wij bieden maatwerkoplossingen.

Wij werken landelijk.

Wij zijn bekend met alle disciplines van de beveiliging

Voor de handige doe-het-zelver die toch een hoogwaardig beveiligingsproduct aan wil schaffen kunnen wij deze zeer voordelig leveren.

De Beveiligingsadviseur werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven, instellingen, verenigingen, overheid en organisaties. Wij kunnen u advies geven over beveiliging en deze ook voor u uitvoeren. Wij zijn ook in te huren voor projectmanagement. U heeft bijvoorbeeld een groot (beveiligings)project, maar niet de benodigde knowhow in huis. Dan kunt u gebruik maken van onze kennis.

 

 

 

Contact opnemen

Contact info

De Beveiligingsadviseur
Punter 33-57
Lelystad (Flevoland)

www.debeveiligingsadviseur.nl

Trefwoorden: Beveiliging, Beveiligingssystemen, Beveiligingstechniek, Beveiligingsinstallatie

Rubrieken: Beveiliging - Apparatuur en Installatie, Beveiligingssystemen, Beveiligingstechniek, Beveiliging, Beveiligingsinstallatie

Houd contact