Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Restyle XL Home Collection B.V., Oudewater

Restyle XL Home Collection B.V., Oudewater

Elzenweg 21 H, Oudewater (Utrecht)

WhatsApp met Restyle XL Home Collection B.V.

www.restylexl.nl
www.steigerhouttuinmeubels.nl

<!-- @page { size: 8.27in 11.69in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->

RestyleXL Home Collection presenteert de collectie meubelen gemaakt van oude materialen zoals sloophout, scheepshout, oude deuren, balken en oude vloerdelen.

 

Onze scheepshouten meubelen worden gemaakt van onder andere oud houten vissersschepen. De schepen worden gesloopt en het hout wordt grondig schoongemaakt. Onder andere worden metalen verwijderd. Het hout wordt gedroogd en vervolgens worden er meubels van gemaakt. Unieke meubels met een zeer doorleefd en robuust uiterlijk. Het hout dat soms wel 100 jaar oud is, is zo hard als steen en draagt de sporen van generaties voor ons.

 

De sloophouten en oud houten meubelen worden onder andere gemaakt van oude deuren, oude vloerdelen en andere oude bouwmaterialen. Ook dit hout wordt grondig schoongemaakt en ontdaan van metaal zoals spijkers, pennen en oud deurbeslag. Er worden vervolgens unieke meubelen van gemaakt met een strak en toch doorleefd karakter. Ieder stuk hout in het meubel heeft zo zijn eigen verhaal.

 

Bij deze collectie van RestyleXL staat het ‘Recyclen’: het hergebruik van oude materialen centraal. Er worden niet alleen stijlvolle meubelen gemaakt maar het milieu wordt ook een handje geholpen. Het hout wordt hergebruikt in plaats van het te verbranden. Environment Furniture, Eco Furniture en Eco Design zijn termen die hoog in het vaandel staan tegenwoordig. Een ecologisch verantwoorde collectie zou je kunnen zeggen.

 


 

Greywash vloer Whitewash vloer

Contact opnemen

Contact info

Restyle XL Home Collection B.V.
Elzenweg 21 H
Oudewater (Utrecht)

www.restylexl.nl
www.steigerhouttuinmeubels.nl

Trefwoorden: Sloophout, Steigerhout, Keukens, Maatwerk, Winkelinrichting, Kantoreninrichting, Horecainrichting, Oudewater, Utrecht

Rubrieken: Woninginrichting, Interieurbouw, Interieurinrichting, Projectinrichting, Groothandel - Meubels

Houd contact