Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Tandartspraktijk Tuinstad, Arnhem

Tandartspraktijk Tuinstad, Arnhem

Landbouwerserf 20, Arnhem (Gelderland)

WhatsApp met Tandartspraktijk Tuinstad

www.tandartspraktijktuinstad.nl

Wij nemen ook nieuwe patienten aan.

De praktijk

 

Hoewel er niet al te veel mensen zijn die voor de gezelligheid naar de tandarts gaan, hebben we toch getracht om de praktijk een gezellige, warme uitstraling te geven. Hierdoor zult u niet het gevoel hebben in een kille medische fabriek rond te lopen. De kleurstelling van deze website is gebaseerd op de kleuren, zoals ze in de praktijk zijn toegepast. Onderstaande foto's geven een sfeer-impressie van de praktijk.

De wachtkamer

Behandelkamer 2

Inschrijven

Indien u zich als nieuwe patiënt inschrijft zullen we allereerst uw gegevens in ons systeem zetten. Het kan uiteraard voorkomen dat u van uw huidige tandarts over wilt stappen naar onze praktijk, bijvoorbeeld omdat u verhuisd bent. In dat geval stuurt uw huidige tandarts de gegevens over uw gebit naar ons op, zodat wij geheel op de hoogte zijn van de totale behandelgeschiedenis. Vervolgens zullen we gaan bekijken of en wat er aan uw gebit moet gaan gebeuren, bij een gezond gebit zijn dit uiteraard alleen de periodieke controles. Mocht er echter meer noodzakelijk zijn, dan zullen we met u gezamenlijk een behandelplan opstellen.

Behandelplan

Het behandelplan is een tijdslijn waarin in één of meerdere afspraken de noodzakelijke behandelingen uitgevoerd gaan worden. Na het uitvoeren van dit behandelplan bent u "afbehandeld" en resteert alleen nog de periodieke controle. De uitvoering van het behandelplan wordt in overleg met u vastgesteld. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke situatie. Hoogstwaarschijnlijk bent u bij uw zorgverzekeraar verzekerd tot een bepaald bedrag. Mocht het zo zijn dat de kosten voor de uitvoering van het behandelplan dit bedrag overschrijden, zullen wij trachten om in eerste instantie alleen de echt noodzakelijke behandelingen te verrichten en de minder urgente behandelingen "door te schuiven" naar volgend kalenderjaar. Hierdoor krijgt u de benodigde tandheelkundige zorg zonder dat u voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

info@tandartspraktijktuinstad.nl

Contact opnemen

Contact info

Tandartspraktijk Tuinstad
Landbouwerserf 20
Arnhem (Gelderland)

www.tandartspraktijktuinstad.nl

Trefwoorden: Tandheelkunde, Arnhem, Gelderland, Tandarts, Tandartspraktijk, Schuytgraaf, Mondverzorging

Rubrieken: Tandarts praktijken, Tandartsen

Houd contact