Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Madan's Dance School, Amsterdam

Madan's Dance School, Amsterdam

Werkhovenstraat 78, Amsterdam (Noord-Holland)

WhatsApp met Madan's Dance School

www.madandance.nl

Madan Dance

Madan komt oorspronkelijk uit Nepal. Hij is na de middelbare school teruggekeerd naar India om danslessen te volgen. Zo is zijn hobby verder ontwikkelt.

Na een aantal jaar keerde hij weer terug naar Nepal om als assistant dancedirector mee te werken aan verschillende Nepalese films.

Daarna is hij teruggekeert naar Nederland, waar hij zich verder is gaan bekwamen op dansgebied. Hij leerde hier Jazz, Hip Hop en Salsa. Hij heeft ook nog enkele jaren gewerkt bij verschillende dansbureaus.

Na een paar jaar verlangde hij echter weer terug naar zijn eigen cultuur. Zo kwam hij op het idee om een vorm te vinden waarin beide culturen werden gecombineerd. Hij gaf les aan hindustaans publiek.

Hij heeft veel leerlingen in de leeftijd van 10 tot 60 jaar, zowel Nederlanders als Hindoestanen en leerlingen met andere etnische achtergronden. 7 Dagen per week geeft hij les.

Madan organiseert regelmatig shows waar zijn leerlingen hun prestaties laten zien aan familie, ouders en andere toeschouwers.


Contact opnemen

Contact info

Madan's Dance School
Werkhovenstraat 78
Amsterdam (Noord-Holland)

www.madandance.nl

Trefwoorden: Bollywooddance, Amsterdam, Choreografie, Optredes, Prive-les, Workschops, Indiasedans, Professioneel, Dansen, Modernedans

Rubrieken: Dansstudio, Dansleraren en Danslessen, Dans

Houd contact