Dakvisie Nederland B.V., Rijen

Peelbaan 5, Rijen (Noord-Brabant)

Als dakdekkersbedrijf is Dakvisie Nederland gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van bitumineuze en kunststofdakbedekkingen. Ook voor lood- en zinkwerken staat Dakvisie Nederland graag voor u klaar. Heeft u interesse op het gebied van zonnepanelen? Ook dan kunt u bij ons terecht omdat wij samenwerken met een partner die hierin gespecialiseerd is. Zo slaat u dus twee vliegen in één klap. Voor een totaalproject voor uw dakwerken moet u bij Dakvisie Nederland zijn.

Producten

U kunt bij ons terecht voor de volgende producten:

  • Bitumineuze daken: Wij kunnen alle bitumineuze daken plaatsen.
  • Kunststof daken: Wij gebruiken voor onze kunststof daken vaak waterafstotend PVC materiaal.
  • Nieuwbouwdaken: Bij onze nieuwboudaken gaat Dakvisie voor kwaliteit van het uitvoeringsproces.
  • Renovatiedaken: Wij nemen ontwikkelingen, uitvoeringsaspecten en milieuaspecten mee in de renovatie.
  • Zonnepanelen: Bespaar fors op uw energierekening met zonnepanelen. U bent verzekerd van zonnepanelen van de hoogste kwaliteit.

Bij al onze producten kunt u ook rekenen op onze dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor advisering, onderhoud, oplevering, projectbegeleiding, service en voorbereiding. Dakvisie bewaakt de kwaliteit van het totaalproject en let daarbij tevens goed op de details. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit op maat.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.