Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
De Laat Sport & Management, Meppel

De Laat Sport & Management, Meppel

Hogestuk 25, Meppel (Drenthe)

WhatsApp met De Laat Sport & Management

www.delaatbedrijfsadvies.nl

De Laat Sport & Management

De Laat Sport & Management is een jong bedrijf gericht op de ontwikkeling van medewerkers en koppelt dit aan een sportactiviteit. Wij beschikken over deskundige managementtrainers en sporttrainers, die de dag of dagen begeleiden en zorgen voor de juiste balans tussen de management/medewerkersontwikkeling en -vaardigheden en de sportactiviteiten. Het geleerde uit de managementtrainingen komt weer terug tijdens de sportactiviteit. In sport zit namelijk veel van wat je eerder op de dag behandeld hebt. Denk aan organisatie, samenwerken, teambuilding, leiderschap, acceptatie en de vraag hoe je omgaat met winnen en verliezen. Hoe dan ook een zeer leerzame cursus/training voor iedereen. De Laat Sport & Management gelooft in deĀ  kwaliteit van mensen en wil dit er bij iedereen uithalen, omdat dit verrassende wendingen kan hebben.

Bij De Laat Sport & Management is er veel mogelijk, zoals al uw personeel in hetzelfde trainingspak met uw bedrijfslogo erop. Ook een overnachting is mogelijk, wanneer u kiest voor een training van twee dagen. Maar ook enkel een sportdag om uw medewerkers gezond te houden organiseren wij graag voor u. Onze trainingen zijn maatwerk en we bespreken deze graag met u persoonlijk. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak.

Een training van De Laat Sport & Management is net even anders!

Contact opnemen

Contact info

De Laat Sport & Management
Hogestuk 25
Meppel (Drenthe)

www.delaatbedrijfsadvies.nl

Trefwoorden: Medewerker Vaardigheidstraining, Teambuildingsactiviteiten, Groepstraining, Begeleiding, Teamuitjes, Management

Rubrieken: Training & Coaching, Coaching, Trainingen, Training & Advies, Adviesbureau

Houd contact