Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Meije Brouwer, Joure

Tjeukemeer 3E, Joure (Friesland)

WhatsApp met Meije Brouwer

www.koeriersdienst-joure.nl

Meije Brouwer

Welkom faxgids voor een kennismaking met Koeriersdienst Joure! Ons enthousiaste en snelgroeiende bedrijf is gespecialiseerd in pakketbezorging. Koeriersdienst Joure is altijd mobiel goed bereikbaar, flexibel in de werkwijze, en betrokken bij uw belangen als ondernemer. Daarnaast is uw vracht verzekerd tot 15.000 euro per gebeurtenis. Kijkt u snel verder op onze site voor tarieven en voorbeelden van onze diensten.

Diensten

  • Pakketservice: uw pakketten snel en vertrouwd bezorgd bij uw afnemers. U neemt gewoon telefonisch contact op, en we spreken een tijd af dat het pakket wordt opgehaald bij u, waarna u de bezorgcondities kunt overleggen
  • Swapservice: ideaal voor het omwisselen van materialen, hardware, machines, onderdelen. Vandaag nog die monitor omgewisseld of die gehuurde machine geruild. Ook ideaal voor auto onderdelen en rijwielhandelaren.
  • Combiservice: voor niet spoedeisende pakketten kunnen combinatieritten worden vastgesteld. Moet uw pakket bijvoorbeeld naar Groningen, dan kan het zijn dat in diezelfde week nog een zending daarheen moet, zodat we u een kleine korting kunnen verlenen!
  • Snelservice: In de ochtend vroeg gemeld, nog voor de avond besteld! Voor dringende spoedeisende zaken!
  • Postservice: Uw poststukken vertrouwd afgeleverd bij TPG Post of UPS. Druk met uw bedrijf, maar die zending moet nog vandaag op de post, compleet met eventuele formaliteiten. Wij nemen graag deze zorg van uw over en handelen e.e.a. correct af!
  • Spoedservice: Vandaag nog dat document of tekening op bestemming in de regio! Die tekening naar de bouwplaats of dat belangrijke document naar de gemeente of uw advocaat! Dan moet u kunnen vertrouwen op een discrete en zekere afhandeling met telefonische afmelding!

Tarieven

Wij hanterenĀ een tarief A, dat geldt voor bezorging op afstanden die vallen buiten de regio Heerenveen, Sneek, Lemmer, Bolsward, Leeuwarden.

Tarief A: 0,38 euro per kilometer

Voor bestellingen binnen de genoemde regio, die korte afstanden omhelzen, geldt het B tarief.

Tarief B: 22,50 euro per uur

De tarieven zijn exclusief BTW. en exclusief de kosten die gemaakt worden voor bijzondere bestellingen, bijvoorbeeld veerdiensten of aanhanger. Overige tarieven, bijvoorbeeld voor nationale of internationale bezorging d.m.v. partners op aanvraag.

Koeriersdienst Joure! is ook werkzaam in Heerenveen, Sneek, Lemmer, Bolsward, Leeuwarden, Noord-Holland, Spijkenisse, Arnhem, Doetinchem, Emmen en Groningen.

Contact opnemen

Contact info

Meije Brouwer
Tjeukemeer 3E
Joure (Friesland)

www.koeriersdienst-joure.nl

Trefwoorden: Bezorgdienst, Transport, Pakketten, 24u-service, Spoedbezorging

Rubrieken: Koeriersdiensten, Koeltransport, Pakketdienst

Houd contact