Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Poesta Reizen

Poesta Reizen, Maastricht

Planetenhof 77, Maastricht (Limburg)

www.poestareizen.nl

Onze specialiteiten zijn kasteelhotelrondreizen en wellnessreizen. Wij hebben ons aanbod uitgebreid met  kuurreizen,  tandartsreizen en golfreizen. Uiteraard ontbreekt Budapest niet en hebben wij ook (kasteel)hotels, pensions, appartementen in ons programma. Naast vakantiehuizen rond het bekende Balatonmeer hebben wij ook vakantiehuizen in dorpjes waar nog nauwelijks toeristen zijn geweest.

Poesta Reizen bestaat sinds 1987 en heeft voor vele tevreden klanten vakanties en reizen georganiseerd naar Hongarije. Dat wij al zolang als marktbepalende organisatie fungeren beschouwen wij als een keurmerk van betrouwbaarheid. Uiteraard zijn wij u ook weer in 2011 van dienst.

Onze specialiteiten zijn kasteelhotel rondreizen en wellnessreizen. Wij hebben ons aanbod uitgebreid met kuurreizen, tandartsreizen en golfreizen . Uiteraard ontbreekt Budapest niet en hebben wij ook (kasteel)hotels, pensions, appartementen in ons programma. Naast vakantiehuizen rond het bekende Balatonmeer hebben wij ook vakantiehuizen in dorpjes waar nog nauwelijks toeristen zijn geweest.

Onze kracht is individuele vrijheid. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u uw eigen reis wilt samenstellen of onze bestaande rondreizen naar eigen inzicht wilt aanpassen. Aarzelt u dan niet om uw wensen aan ons door te geven per e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij geven geen brochure uit. Alle informatie vindt u hier op onze website. Doordat wij een internetbedrijf zijn, sparen wij kosten uit. Uiteraard ontvangt U bij uw boeking naast uw reispapieren een uitgebreid informatie pakket bestaande uit landkaart, foldermateriaal en eventueel een routebeschrijving. Wij werken niet met tussenpersonen voor onze bemiddeling omdat wij zelf Hongaars zijn en ook de taal spreken. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden voor u.

Wie kent Hongarije beter dan dé specialist?

 

Contact opnemen

Contact info

Poesta Reizen
Planetenhof 77
Maastricht (Limburg)

www.poestareizen.nl

Trefwoorden: Vakantiespecialist, Hongarije, Boedapest, Wellness, Kuurreizen, Vakantiehuizen, Hotels, Kasteelhotels, Tandarts buitenland, Rondreizen

Rubrieken: Vakantieverblijven, Reisorganisaties, Reisbemiddeling, Vakantie

Houd contact