Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Airo Flex, Maarssen

Airo Flex, Maarssen

Industrieweg 34-14, Maarssen (Utrecht)

www.airo-flex.nl

Airbrush Warenhuis Airco-flex, Maarssen

Bodypaint airbrush set

U kunt bij Ruud Neerings terecht voor uitleg en advies over wat de beste verf en materialen zijn om te airbrushen. Komt u ergens niet uit, dan zal er altijd een oplossing voor gevonden worden.

Waarvoor?

De airbrush is voor vele doeleinden te gebruiken, of je nu een T-shirt, een portret of een auto wilt spuiten. Ook wordt de airbrush steeds meer in de modelbouw en de nail-art gebruikt, maar ook de body-art en het tattoo spuiten. U vindt in de webshop voor al deze toepassingen het passende materiaal, van airbrush pistool en verf tot chablonen en masking tape.

Modelair airbrush kit CX2

Ruud Neerings

Ruud Neerings is al jaren actief in de airbrush, waarbij er al menig project is gemaakt en u een aantal hiernaast kunt bekijken. Er zijn projecten gemaakt op metaal, papier, canvas en kunstof, maar er zijn nog wel honderden objecten waar je op kan airbrushen. Ik wil dan ook mijn kennis en enthousiasme overdragen naar andere en nieuwe airbrushers en ben daarom gestart met een nieuwe airbrush winkel.

Kijk voor meer informatie op de website.Contact opnemen

Contact info

Airo Flex
Industrieweg 34-14
Maarssen (Utrecht)

www.airo-flex.nl

Trefwoorden: Airbrush pistolen, Airbrush verf, Airbrush sets, Airbrush sjablonen, Modelbouw, Pinstriping, Compressors, Bodypaint, Tanning, Verf accessoires

Rubrieken: Verfspuiten

Houd contact