Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Onderhoud van brandmeldinstallaties - Vlampunt, Baarn

Vlampunt, Baarn

Baarnsche Dijk 6B14, Baarn (Utrecht)

www.vlampunt.nl

de specialist op het gebied van brandveiligheid en beheer en onderhoud van brandmeldinstallaties

Of het nu om uw huis, uw bedrijfsgebouw, op de bouwplaats of bij de buren gebeurt: het uitbreken van brand is altijd mogelijk. Daarom is brandveiligheid op maat erg belangrijk. Vlampunt biedt u de helpende hand voor brandveiligheid van A tot Z, waaronder het in kaart brengen van de risico’s en het regelen van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische brandveiligeid, waaronder het opstellen van een ontruimingsplan en vluchtplan. Bij Vlampunt kunt u ook terecht voor: brandveiligheidsscan, beheer van brandmeldinstallaties en onderhoudswerzaamheden, zoals onderhoud van blusmiddelen, onderhoud van noodverlichting, onderhoud van brandmeldinstallaties en onderhoud van vluchtrouteaanduiding. Daarnaast bieden wij diverse opleidingen en trainingen op het gebied van brandveiligheid en EHBO aan. Ook voor ontruimingen, brandwachten en brandveiligheid tijdens evenementen kunt u contact met ons opnemen. Wij houden ons aan alle normen, regels en wetten die gelden voor beheersbaarheid van brand en adviseren u ook over de juiste toepassing ervan.

Diensten Vlampunt Baarn

Vlampunt biedt een helpende hand voor brandveiligheid van A tot Z. Wij geven u een eerlijk en oplossingsgericht advies over aanpassingen aan installaties of bouwkundige zaken. Onze diensten bestaan uit:

Beheer en onderhoud brandmeldinstallaties

Vlampunt is gespecialiseerd in brandveiligheid en helpt u graag om een goede brandpreventie te organiseren voor uw bedrijf. Dit doen wij door het in kaart brengen van de risico’s en het regelen van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische brandveilighied om een veilige situatie te kunnen realiseren. Zoals het opstellen van een ontruimingsplan en vluchtplan. Naar het leveren en installeren van brand- en ontruimingsalarminstallaties, nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en maandelijkse controle. U kunt bij ons terecht voor maandelijks beheer van brandmeldinstallaties, onderhoud van brandmeldinstallaties, onderhoud van blusmiddelen, onderhoud van vluchtrouteaanduiding en onderhoud van noodverlichting. Daarnaast verzorgen wij ook werkzaamheden op het gebied van elektra en data.

Brandwachten en evenementen

Brandwachten zijn belangrijke personen bij calamiteiten. Denkt u aan het uitvallen van een brandmeldinstallatie of werkzaamheden waar brand kan uitbreken. De brandwacht houdt de situatie in de gaten en kan snel optreden als het dreigt fout te gaan. Neem contact met ons als u professionele brandwachten nodig heeft. Als u van plan bent een evenement te organiseren, is brandveiligheid een belangrijk punt. U heeft misschien een vergunning nodig en u moet ervoor zorgen dat de hulpdiensten makkelijk toegang hebben tot uw evenement. Vlampunt helpt u vanaf de voorbereiding tot en de uitvoering.

Vlampunt verleent zijn diensten tevens in Hilversum, Soest, Amersfoort, Utrecht en Huizen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Ook kunt u een bericht via het contactformulier. 

Onderhoud van brandmeldinstallaties - Vlampunt, Baarn

Contact opnemen

Contact info

Vlampunt
Baarnsche Dijk 6B14
Baarn (Utrecht)

www.vlampunt.nl

Trefwoorden: Ontruimingsplan, Vluchtplan, Brandveiligheid, Onderhoud van blusmiddelen, Onderhoud van noodverlichting, Beheersbaarheid van brand, Brandveiligheidsscan, Onderhoud van brandmeldinstallaties, Onderhoud van vluchtrouteaanduiding, Beheer van brandmeldinstallaties

Rubrieken: Adviesbureaus, Brandpreventie, Brandwachten

Houd contact