Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Kids Wonderworld B.V., Rotterdam

Kids Wonderworld B.V., Rotterdam

Gouvernestraat 70 E, Rotterdam (Zuid-Holland)

WhatsApp met Kids Wonderworld B.V.

www.kidswonderworld.nl

Kids Wonderworld

Wie zijn wij

Bent u op zoek naar goede kinderopvang bij een professionele organisatie? Bij kinderopvang Kids Wonderworld heeft u die gevonden! In onze organisatie staan u en uw kind centraal. Daarbij zorgen we ervoor dat onze opvang zo veel mogelijk aansluit op uw wensen. Essentieel daarbij is een goed contact tussen (groeps)leiding en ouders/verzorgers. Zo kunt u ook met een gerust hart gezin en werk of studie combineren. Voor elk kind zorgen we voor genoeg individuele aandacht die het nodig heeft om zich prettig te voelen tijdens het verblijf op de kinderopvang. Ook het groepsbelang vinden wij belangrijk. Hiervoor realiseren wij op onze locaties een inspirerende, pedagogisch verantwoorde omgeving zodat uw kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wat bieden wij ?

Bij Kids Wonderworld kunt u terecht voor verschillende vormen kinderopvang zoals kinderdagverblijven, voor- en naschoolse schoolse opvang en buitenschoolse opvang. Kids Wonderworld is gevestigd in Rotterdam, ideaal voor de geméleerde bevolking die daar woont en werkt. Bij Kids Wonderworld kan uw kind geheel verzorgd en onbezorgd de wereld verkennen, terwijl u zich kunt richten op uw werk of studie zonder uw zorgen te hoeven maken over uw kind. Bij Kids Wonderworld bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Professionaliteit en flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel. Het team van Kids Wonderworld staat garant voor deze opvang.

Kinderdagopvang

Waar staan wij voor

Onze organisatie is een professionele kinderopvangorganisatie waarbij de ontwikkeling van uw kind in het middelpunt staat. Dit trachten wij te realiseren door de natuurlijke en huiselijke omgeving in ons kinderdagverblijf te creëren en een uniek verantwoord pedagogisch beleid te voeren. Kids Wonderworld biedt de kwaliteit die aansluit bij de wensen Ontwikkeling van uw kind vinden wij belangrijkvan ouders en/of verzorgers. Welke uitgangspunten houdt Kids Wonderworld aan:

  • een veilige omgeving creëren;
  • zorg en recpect voor uw kind;
  • een vertrouwde omgeving realiseren;
  • een optimale ontwikkeling van uw kind.

Kids Wonderworld is een klantgericht kinderdagverblijf die inspeelt op de ontwikkelingen op de markt. Wij willen ons als organisatie blijven ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij door deskundigheidsbevordering en kwaliteit verhogende projecten. Bovendien besteden we veel aandacht aan kwetsbare groepen. Dit maakt Kids Wonderworld voor ouders of verzorgers een aantrekkelijke partner die kwaliteit als uitgangspunt neemt voor succesvolle dienstverlening.

 

 

Contact opnemen

Contact info

Kids Wonderworld B.V.
Gouvernestraat 70 E
Rotterdam (Zuid-Holland)

www.kidswonderworld.nl

Trefwoorden: Kinderdagopvang, Voorschoolse opvang, Buitenschoolse opvang

Rubrieken: Kinderopvang, Buitenschoolse Kinderopvang, Naschoolse opvang, Kinderdagverblijf

Houd contact