Allround Risk Security BV, Breda

Breda (Noord-Brabant)

U wilt uw object doorlopend laten bewaken, ook ‘s nachts. Met Allround Risk Security (ARS) kunt u rustig gaan slapen. U kunt kiezen voor een permanente bewaking, maar ook voor controles met een door u aangegeven frequentie. Bij een incident handelt de beveiligingsmedewerker snel en gericht en belt, indien nodig, politie of brandweer om eventuele schade te beperken. Vooraf stellen wij, samen met u, een beveiligingsplan op. Afhankelijk van de omvang van het object kunnen wij ook een team beveiligers inzetten.

EVENEMENTENBEVEILIGING

U organiseert een evenement en wil niet zelf de beveiliging regelen. Allround Risk Security (ARS) heeft ruime ervaring in het controleren van evenementen. Van preventie tot ingrijpen, ARS kan de gehele organisatie van uw evenement verzorgen. Daarnaast heeft ARS de kennis en de mensen om de beveiliging van uw evenement aan al uw wensen te laten voldoen.

Dit geeft u nog niet de garantie dat er niets gebeurt, maar u hoeft zich niet druk te maken over de benadering en afhandeling van problemen tijdens uw evenement. U kunt uw tijd volledig besteden aan de organisatie van uw evenement.

HONDENBEWAKING

Als u een terrein wilt bewaken kunt u denken aan hondenbewaking. Honden hebben betere zintuigen dan mensen en zijn daardoor sneller in staat om ongewenste situaties op te sporen.

Samen met de hondengeleider voert de hond zijn taken uit. Van een hondengeleider met hond gaat een preventieve werking uit, zodat optreden vaak niet eens nodig is. De hondengeleider loopt altijd met zijn eigen hond, waardoor de hond perfect gehoorzaamd. Dit is belangrijk, omdat de hond volgens de wet een ‘wapen’ is.

Naast bedrijventerreinen kunt u ook denken aan hondenbewaking op bouwprojecten of bij evenementen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.