Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Erve Höwerboer, Ootmarsum

Erve Höwerboer, Ootmarsum

Oldenzaalsestraat 40, Ootmarsum (Overijssel)

WhatsApp met Erve Höwerboer

www.ervehowerboer.nl

Boerderijcamping

Erve Höwerboer is een logeerboerderij. De oorspronkelijke gebouwen zijn omgebouwd en ingericht om u kennis te laten maken met het leven op de boerderij. De kamers in de oorspronkelijke boerderij zijn ruim, comfortabel en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. De gemeemeenschappelijke ruimte heet de Deel met bar en zitjes. Waar wij dus nu uw ontbijt serveren stonden nog niet zo lang geleden de koeien!

Omgeving en activiteiten

GroepsuitjesErve Höwerboer ligt aan de rand van Ootmarsum, een pittoresk Twents stadje met veel kunst en cultuur. De boerderij ligt aan de fraaie essen van de kuiperberg met als uitzichtpunt de ANWB oriënteertafel. Fietsen en wandelen in de omgeving is een absolute aanrader!

U heeft de keuze uit talloze mooie routes. Tijdens uw toch kunt u een bezoek brengen aan de musea en galeriëen in de directe omgeving en het Duitse grensgebied. Het kasteel van Bad Bentheim is bijvoorbeeld een van de trekpleisters in de omgeving. Logeren kan allen of met z`n tweetjes of met de hele familie. Er zijn 7 sfeervolle kamers die u kunt boeken voor een paar dagen of een of meer weken.U  bent van harte welkom. Maak kennis met het leven op de boerdeij.

FietsvakantiePrijzen en arrangementen

Bed & Breakfast Erve Höwerboer kan u dan ook leuke arrangementen aanbieden. Het aanbod van onze arrangementen bieden wij wisselend aan. Voor de huidige arrangementen en onze prijslijst, kijkt u op onze website.

Erve Höwerboer is uitstekend bereikbaar vanuit De Lutte, Enschede, Oldenzaal, Tubbergen en Denekamp.

Contact opnemen

Contact info

Erve Höwerboer
Oldenzaalsestraat 40
Ootmarsum (Overijssel)

www.ervehowerboer.nl

Trefwoorden: Logeerboerderij, Boerderijcamping, Overnachting bij de boer, Groepsuitjes, Arrangementen, Fietsvakantie, Familievakantie, Vakantie met kinderen

Rubrieken: Bed & Breakfast

Houd contact