Erve H÷werboer, Ootmarsum

Oldenzaalsestraat 40, Ootmarsum (Overijssel)

Boerderijcamping

Erve H÷werboer is een logeerboerderij. De oorspronkelijke gebouwen zijn omgebouwd en ingericht om u kennis te laten maken met het leven op de boerderij. De kamers in de oorspronkelijke boerderij zijn ruim, comfortabel en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. De gemeemeenschappelijke ruimte heet de Deel met bar en zitjes. Waar wij dus nu uw ontbijt serveren stonden nog niet zo lang geleden de koeien!

Omgeving en activiteiten

GroepsuitjesErve H÷werboer ligt aan de rand van Ootmarsum, een pittoresk Twents stadje met veel kunst en cultuur. De boerderij ligt aan de fraaie essen van de kuiperberg met als uitzichtpunt de ANWB oriŰnteertafel. Fietsen en wandelen in de omgeving is een absolute aanrader!

U heeft de keuze uit talloze mooie routes. Tijdens uw toch kunt u een bezoek brengen aan de musea en galeriŰen in de directe omgeving en het Duitse grensgebied. Het kasteel van Bad Bentheim is bijvoorbeeld een van de trekpleisters in de omgeving. Logeren kan allen of met z`n tweetjes of met de hele familie. Er zijn 7 sfeervolle kamers die u kunt boeken voor een paar dagen of een of meer weken.Uá bent van harte welkom. Maak kennis met het leven op de boerdeij.

FietsvakantiePrijzen en arrangementen

Bed & Breakfast Erve H÷werboer kan u dan ook leuke arrangementen aanbieden. Het aanbod van onze arrangementen bieden wij wisselend aan. Voor de huidige arrangementen en onze prijslijst, kijkt u op onze website.

Erve H÷werboer is uitstekend bereikbaar vanuit De Lutte, Enschede, Oldenzaal, Tubbergen en Denekamp.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.