Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Arek Klussen/Onderhoud, Zoeterwoude

Arek Klussen/Onderhoud, Zoeterwoude

Jan Albert de Gravelaan 42, Zoeterwoude (Zuid-Holland)

www.arek-onderhoud.nl

U bent onlangs flink wezen verbouwen maar al met al zijn er toch nog enkele klussen blijven liggen zoals een klemmende deur waar u maar niet aan toe komt of het leggen van een vloer in de slaapkamer. Herkenbaar? Doe dan een beroep op Arek Klussen/Onderhoud. Omdat wij een vakkundig klusbedrijf zijn, bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel grotere en kleinere (ver)bouwprojecten.

Installatie keuken door Arek Klussen/Onderhoud

Totaalprojecten

Naast het uitvoeren van kleine klussen kunt u bij Arek Klussen/Onderhoud ook terecht voor een totaalproject. Denk bijvoorbeeld aan een badkamerrenovatie. Omdat Arek Klussen/Onderhoud samenwerkt met verschillende installatiebedrijven in de regio, weet u zeker dat alle werken door vakmense worden uitgevoerd. Zo staan wij garant voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Profiteer van onze jarenlange ervaring. Niet voor niets hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd in de regio.

Een ander voordeel van Arek Klussen/Onderhoud naast de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is dat u één aanspreekpunt heeft. U communiceert direct met de eigenaar. Dat betekent dat wij werken met korte lijnen en de communicatie simpel houden: Dat is wel zo prettig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Badkamerinstallatie door Arek Klussen/Onderhoud

Contact opnemen

Contact info

Arek Klussen/Onderhoud
Jan Albert de Gravelaan 42
Zoeterwoude (Zuid-Holland)

www.arek-onderhoud.nl

Trefwoorden: Klussenbedrijf, Onderhoud, Stucwerken, Stukadoor, Renovatie, Verbouw Nieuwbouw Aanbouw, Schilderwerken Binnen Buiten, Tegelwerken, Vloeren Leggen, Dakkapellen

Rubrieken: Verbouwingen, Schilders- en Onderhoudsbedrijven, Klussen / Onderhoud/ Montagebedrijven, Timmerwerken, Vloeren afwerking

Houd contact