Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Elke Zingt, Elst

Elke Zingt, Elst

Meiregen 30, Elst (Gelderland)

WhatsApp met Elke Zingt

www.elkezingt.nl

Elke zingt, Elst,

Ben je zanger(es) en heb je een steuntje in je rug nodig? Ga je binnenkort optreden? Volg dan een eenmalige zangcoaching van Elke. Zangcoaching is niet structureel en is bedoeld als je de puntjes op de ‘i’ wilt zetten. Tijdens een coaching werkt Elke heel intensief met jou aan het muziekstuk wat je wilt perfectioneren. We nemen de belangrijkste dingen door zodat je na de coaching klaar bent voor een optreden!

Ben je altijd aan het zingen en wil je eindelijk eens meer weten over de verschillende technieken, muziekstijlen, microfoontechniek, interpretatie en presentatie? Neem dan zangles bij Elke.
De zanglesse stemmen we af op je eigen stem en je muzikale interesse. Er zijn zanglessen op elk niveau, zowel voor beginners en voor gevorderden. Je niveau is onbelangrijk zo lang je maar gemotiveerd bent.

Workshops

Bij Elke kun je onder meer de volgende workshops volgen:

  • Workshop zangtechniek: Een workshop stemtechniek wordt bepaalt door het niveau van de groep. Van tevoren bespreken we waar we de nadruk op (willen) leggen tijdens de workshop.
  • Workshop presentatie/interpretatie: Bij deze workshop ligt de focus op de betekenis van de muziek. Wat zing je eigenlijk en hoe kom je over? Hoe boei je je publiek? We overleggen van tevoren aan welke stukken we werken.

Over Elke

De Brabantse Elke Rouwmaat is al met muziek bezig sinds haar achtste. Zo volgde ze muziek- en pianoles en een aantal jaren later begon ze met zingen in een koor. Na het behalen van haar VWO-diploma ging ze studeren aan het conservatorium in Enschede. Hier heeft ze de studies Docent Muziek en Lichte Muziek met goed gevolg afgerond.

Elke nu

Tegenwoordig werkt Elke als zangdocent en werkbegeleider aan het conservatorium Zwolle. Ook geeft ze privézangles en zangworkshops. Elke treedt geregeld op met haar band Piano & Co als solo en ook is ze actief in veel andere muzikale projecten. Elke is de vocal coach van vocal group Zizo en dirigeert deze groep ook.

 

 

Contact opnemen

Contact info

Elke Zingt
Meiregen 30
Elst (Gelderland)

www.elkezingt.nl

Trefwoorden: Zangeres, Sopraan, Koren, Kleinkunst, Jazz, Musical, Pop, Coaching, Zangles, Workshops

Rubrieken: Muziek, Muziekdocenten

Houd contact