Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Club Sans Soucis, Tegelen

Club Sans Soucis, Tegelen

Roermondseweg 9, Tegelen (Limburg)

WhatsApp met Club Sans Soucis

www.clubsanstegelen.nl

Club Sans Soucis - Tegelen


Speciaal voor de "veeleisende" man die altijd gaat voor het beste, Of u wilt uw (toekomstige) zakenrelatie imponeren. Dan is dit iets voor u!

De dame van uw keuze begeleid u naar onze luxe VIP KAMER met Jacuzzi, waar een flesje champagne voor u klaarstaat. Als u na een half uurtje aan het bijkomen bent van uw eerste "kennismakings" ronde, komt een tweede dame met een schaal hapjes naar uw kamer, En deze tweede dame zal vervolgens bij jullie blijven, voor bijv. een 4 handen massage, of een body to body to body massage ,of ???? De enige limiet is uw eigen fantasie !

Ons VIP Arrangement is te boeken va. 250,- Euro. en is eventueel uit te breiden met extra opties zoals; Taxiservice,, een lunch of diner op lokatie enz..

Om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om dit arrangement vooraf te boeken, met name voor de zakelijke klanten en eventuele extra opties. Neem geen risico, " GO FOR THE BEST " niet alleen voor het slagen van uw contractbesprekingen, maar ook voor u zelf. Bij een eventueel tegenbezoek van u, zal uw relatie immers trachten uw "aanbod" te evenaren. Plaatsen; Venlo, Venray, Nijmegen, Roermond, Weert.

Contact opnemen

Contact info

Club Sans Soucis
Roermondseweg 9
Tegelen (Limburg)

www.clubsanstegelen.nl

Trefwoorden: Sauna, Ontspanning, Relaxen, Priveclub, Massage, Nachtclub, Parenavonden, Limburg, Escortservice, Privedames

Rubrieken: Nachtclubs, Prive Clubs, Ontspanning, Massage, Ontspanningsmassage

Houd contact