Kinderopvang Poeh, Tilburg

Boomstraat 18, Tilburg (Noord-Brabant)

Groepsruimten

Op beide locaties beschikken we over twee groepsruimten voor de kinderen:
Kinderen van 3 tot 18 maanden spelen in de baby-/dreumesruimte. Hier kunnen ze dingen ontdekken zonder dat het spel van grotere kinderen hen stoort.
Kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar spelen in de peuterruimte. De ruimte bestaat uit verschillende hoeken, zoals de bouw- en de poppenhoek.

Een traphekje scheidt de ruimten. Zo kunnen de kinderen wel met elkaar in contact komen, maar niet zomaar van de ene naar de andere ruimte gaan. Soms zetten we het hekje open: dan bepalen de kinderen zelf waar ze spelen.
Voeding

We hebben dagelijks vers fruit.
Bij de lunch krijgen de kinderen melk of thee en bruin brood. Voor broodbeleg kunnen ze kiezen uit vlees of zoet. En keer per week krijgen ze iets warms of iets lekkers, zoals soep, knakworstjes of een gebakken ei. We hebben geen varkensvlees.
De ouders moeten zelf zorgen voor flesvoeding of een warme maaltijd. De rest is bij ons aanwezig.
Ziekte

Is uw kind ziek? Het hangt af van de aard en ernst van de ziekte of uw kind kan komen. Bij koorts blijft uw kind thuis of haalt u het op. Kijk voor meer informatie in ons beleidplan.
Als uw kind medicijnen gebruikt tijdens de opvang, dan blijft u als ouder hiervoor verantwoordelijk. U dient een verklaring voor medicijngebruik te ondertekenen. Daarin staat hoe en hoe vaak we het medicijn toe moeten dienen.

Contact opnemen