Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
www.kantoorgebak.nl, Amstelveen

www.kantoorgebak.nl, Amstelveen

Weverij 5, Amstelveen (Noord-Holland)

WhatsApp met www.kantoorgebak.nl

www.kantoorgebak.nl
www.manfredspaargaren.nl

Werkgebied: Amstelveen, Noord-Holland, Uithoorn, Kudelstaart. Gespecialiseerd in het online bestellen van gebak voor bedrijven. Kleine prijzen, groot verschil. Wij leveren in de regio van Amstelveen, Uithoorn, Kudelstaart en Aalsmeer.

Nieuw en uniek in Amstelveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn en omgeving is www.kantoorgebak.nl
Uw taart of gebak online bestellen en deze wordt bij u op kantoor bezorgd.

Stel u bent morgen jarig of u heeft iets te vieren dan bedenkt u meestal op het laatste moment ik moet nog trakteren voor mijn collega's. Snel de auto in naar de banketbakker, parkeerplaats zoeken,in de rij staan bij de bakker en vervolgens in alle haast naar kantoor. Geflitst door een camera en zo wordt het nog een dure traktatie ook. Dit is een voorbeeld uit de praktijk. Waarom zou u dat doen?

U heeft immers iets te vieren. Dat moet een beetje feestelijk zijn zonder al dat gedoe. www.kantoorgebak.nl neemt dit voor u uit handen en komen de traktatiebestelling bij u bezorgen tegen kleine prijzen met een groot verschil. Want tja trakteren is leuk maar het moet wel een beetje binnen budget blijven natuurlijk. Maar u wilt natuurlijk ook kwaliteit trakteren en niet afgaan bij uw collega's. www.kantoorgebak.nl heeft een aantal facetten hoog in het vaandel staan zoals: ambacht, eerlijke hoogwaardige produten, service en natuurlijk voedselveiligheid. Van een lekkere appeltaart, de echte Bossche bollen, de beste vlaaien tot de lekkerste saucijzenbroodjes van banketbakkerij kwekkeboom.

Koekjes en bonbons van Manfred Spaargaren confiserie. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van petit fours met uw bedrijfslogo? Alleen tijdig online bestellen op www.kantoorgebak.nl is het enige wat u hoeft te doen. Wij regelen de rest, en word gratis bij u bezorgd!

www.kantoorgebak.nl berust op een platte, effectieve organisatie zonder franje en onduidelijkheden.
Ook als particulier kunt u bij ons bestellen.

Onze banketbakkers staan voor u klaar!

De echte orginele Bossche bollen

Appel bramen vlaai

Contact opnemen

Contact info

www.kantoorgebak.nl
Weverij 5
Amstelveen (Noord-Holland)

www.kantoorgebak.nl
www.manfredspaargaren.nl

Trefwoorden: Kinderchocoladepartijtje, Gebak, Kantoorgebak, Webshops, Workshop, Witmocca, Melkcognac, Melkkirsch

Rubrieken: Bonbons, Gebakskraam

Houd contact