Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
LiMa Telecom

LiMa Telecom, Oudeschild

De Ruyterstraat 14, Oudeschild (Noord-Holland)

www.limatelecom.nl

Telecomspecialist in het verkopen en installeren van portofoons, telefoons en semafoons.

Semafoons - Mobilofoons - Portofoons - Webwinkel - Telefoons - Telefooncentrales

Lima Telecom verkoopt en verhuurt uiteenlopende telecommunicatie producten. Via de webwinkel kunt u snel en makkelijk apparatuur kopen tegen een scherpe prijs. Van portofoons tot mobilofoons en semafoons. We voeren merken als Motorola, Kenwoord en Hyt. Blijf de site bezoeken, want het aanbod aan telecomproducten wordt steeds uitgebreid. Onder meer met VoIP (internetbellen), bedrijfscentrales en communicatie via TCP/IP.

Lima Telecom heeft bovendien jarenlange ervaring in de telefonie. We leveren complete telefooncentrales aan het bedrijfsleven. Vanzelfsprekend mét installatie en service bij storingen. Internetbellen (VoIP) wint aan populariteit. Bedrijven en particulieren profiteren van veel voordelen. Laat u adviseren of uw pakket ‘Internet plus Bellen’ installeren door Lima Telecom!

Verkoop via de webwinkel

Onze webshop biedt een ruime keuze aan telecomproducten. Wij verkopen onder andere portofoons, semafoons, mobilofoons en oproepinstallaties. Goede kwaliteitsapparatuur van bekende merken: Motorola, Kenwood en Hyt. Er zijn diverse technische opties, zoals portofoons met een spraakgestuurde VOX-functie. In de webshop vindt u ook allerlei accessoires, van handmicrofoon tot headsets.

Op het gebied van semafonie zijn wij dealer van KPN en Callmaxx netwerken. Buiten de verkoop verzorgen wij ook service rond de producten. Voor advies of het inprogrammeren kunt u Lima Telecom inschakelen.

Koop voordelig via onze webshop!

Contact

Lima Telecom verkoopt en verhuurt uiteenlopende telecomproducten. Wilt u meer informatie, een advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Lima Telecom

Contactpersoon: Jan Nico van der Ploeg
Telefoon: (06) 55 132 133
Fax: (0222) 321 733
E-mail: info@ limatelecom.nl
Adres: De Ruyterstraat 14
1792 AG Oudeschild

Advies en installatie

 

 

Jan Nico van der Ploeg isadviseur en installateur van Lima Telecom. Hij werkt ruim 10 jaar in deze branche. Dankzij een opleiding in de telecom en zijn ervaring bij PTT en later KPN, heeft hij een brede kennis over uiteenlopende producten.

Contact opnemen

Contact info

LiMa Telecom
De Ruyterstraat 14
Oudeschild (Noord-Holland)

www.limatelecom.nl

Trefwoorden: Semafoons, Mobilofoons, Portofoons, Webwinkel, Telefoons, Telefooncentrales, Telecom, Telecommunicatie

Rubrieken: Telecommunicatie-Systemen en Diensten, Telecommunicatie-apparatuur, Telecommunicatie, Telecom

Houd contact