Patroonbeton, WIRDUM FR

Hof 8, WIRDUM FR ( )

Wij leveren u de meest duurzame en voordelige kwaliteit betegelingen / bestratingen die geheel onderhoudsvrij zijn en tot 70% kosten en tijd besparend vergeleken met gelijke materialen en methodes. De vervanging van de tegelzetter en de voeger, binnen een week op leverbaar (mits de weersomstandigheden dit toe laten). wij leveren standaard 28 kleuren maar iedere kleur kan op bestelling in het SCPUSA labaratorium gemaakt laten worden. Ook zijn er een groot aantal standaard stempel en stencil matten maar ook voor de stempel en stencil matten geldt alles kan op bestelling naar wens gemaakt laten worden.(ook bedrijfslogo's en/of letters zijn mogelijk.)

©Het bedrijf Patroonbeton.

Patroonbeton is een zelfstandig bedrijf met handelsonderneming dat met hulp van personeel, onder de leiding van Edsart Steinvoorte de uitvoering en vertegenwoordiging van de unieke decoratieve beton producten , gereedschappen en werkmethodes van concrete visuals.Patroonbeton levert deze producten en gereedschappen in de vorm van projectuitvoeringen zowel zakelijk als particulier.

Daarnaast levert patroonbeton zakelijk aan bouw-, beton-,stratenmakers-, hoveniers of tegelzetters bedrijven zeer voordelig de producten en gereedschappen.

Door deze producten toe te passen kan tot 70% kosten en tijd worden bespaard vergeleken met gelijke materialen en methodes, en is nog onderhoudsvrij ook.

Deze producten en gereedschappen worden al jaren over de hele wereld en komen uit de Verenigde staten waar het de nummer 1 trend is op gebied van Design, kwaliteit en mogelijkheden voor uw betegeling/ bestrating.

Patroonbeton Online is een nieuwe service van patroonbeton beton afwerking met deze service hopen we u nog sneller en optimaler van dienst te kunnen zijn.

We hanteren een 30 standaard kleuren, maar zonder minimum aan bestelling kan dit dan in iedere gewenste kleur worden gemaakt in het SCPUSA LABARATORIUM (lever tijd wordt hierop aangepast.)


Natuursteenlook

Het chrome etch acid stain systeem is bedoeld om gewoon grijze/witte beton te kleuren en op echt natuursteen te laten lijken dat bijna niet van echt is te onderscheiden, alleen de prijs dan!

Door het toepassen van dit systeem kan men tot 70% kosten en tijd besparen vergeleken met gelijke materialen en methodes.

Doordat er bij dit systeem met een flex of dremel een patroon in het gijze/witte beton wordt gefreesd is het mogelijk om ieder patroon, tekening,bedrijfslogo of text in te graveren wat per vlak verschillend gekleurd kan worden (zoals op de foto's)

Het gewone grijze beton wordt voorzien van gewenst patroon en/of bedrijfslogo dan wordt het 2 keer behandeld met het chrome etch acid stain zuur dat gaat in werken op de mineralen en monucullen waardoor het gaat kleuren, dan wordt het oppervlak geneutraliceerd  om het kleuren te stoppen en het vervolgens met een chrome sealer 30% heldere urethaan lak afgewerkt. de sealer geeft beschermingtegen alle weersomstandigheden zoals vocht, vorst, UV-licht en hogere tempraturen en geeft groene aanslag of ander vuil geen kans meer.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.