Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
DBG Dakdekkersbedrijf Gouda

DBG Dakdekkersbedrijf Gouda, Gouda

1e Moordrechtse Tiendeweg 12, Gouda (Zuid-Holland)

DBG Dakdekkersbedrijf, Gouda


DBG is gespecialiseerd in:

  • Bitumineuze, EPDM, Kunststofdakbedekkingen
  • Isolatie
  • Lood & Zink werk
  • Boei bord en Dakbeschot
  • Groendaken
  • Reparatie, Renovatie & Onderhoud


Kies Dakdekkersbedrijf Gouda als u kiest voor kwalitatief hoogstaand en goed verzorgd dakwerk.


DBG is een dienstverlenend bedrijf, waarbij innovatie en de klant centraal staan. Wij houden ons bezig met dakrenovaties, nieuwbouwwerkzaamheden en (preventief) onderhoud. Deze werkzaamheden worden in verschillende marktsegmenten uitgevoerd, namelijk de woningbouw en de utiliteitsbouw. Wij zijn op de hoogte van actuele trends en voorschriften betreffende bitumineuze, Epdm, kunststofdakbedekkingen, groendaken, isolatie, en lood- en zinkwerk. Wij stellen ons tot doel actief met u als onze klant mee te denken, en op een innovatieve manier in te spelen op uw wensen en behoeften. De materialen die wij gebruiken zijn allemaal uitgekozen op hun kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien werken wij met milieuvriendelijke materialen zodat u altijd zeker weet dat uw nieuwe dak in alle opzichten voldoet aan de strenge eisen en dat u nog jaren woonplezier zult beleven van ons vakmanschap.

Onderhoud van uw dak is van groot belang, want er schuilt immers een kapitaal aan uitrusting en dure goederen onder. Wacht niet totdat er vocht naar binnen komt. Ernstige waterschade en de grote kosten die daaruit voort vloeien, kunnen de toekomst van uw pand/woning zwaar hypothekeren, u wilt dus geen risico lopen. U kunt dat voorkomen door uw dak jaarlijks te laten controleren. De meeste waarborg- en verzekeringscontracten schrijven uitdrukkelijk aan de eigenaar een jaarlijks dakonderhoud voor. Wie in dakonderhoud investeert, verlangt een professionele aanpak. DBG Dakdekkersbedrijf Gouda beschikt over de nodige kennis en jarenlange ervaring, wij voeren controles op de meest diverse daken uit. Wij onderkennen snel de risicofactoren en kunnen vochtgevoelige plekken op uw dak meteen aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dak doorbrekingen, blazen scheuren etc.

DBG onderscheidt zich van de concurrentie door u als klant altijd centraal te stellen en door innovatieve oplossingen die altijd gebaseerd zijn op ontwikkelingen in de dakdekkersbranche. Met onze aanpak zijn wij in staat u te allen tijde scherpe prijzen te offreren. De rollen dakbedekking die wij gebruiken zijn voor zien van een zogeheten KOMO-attest. Herin staan de kwaliteits- en verwerkingseisen. Dit betekent dat het materiaal door een onafhankelijke brancheorganisatie getest is op kwaliteit en duurzaamheid. Wij van DBG zijn er trots op u garantie te bieden op werkzaamheden die we voor u uitvoeren.

In onze offertes staan o.a. de volgende punten duidelijk weergegeven:

  • Werkzaamheden inclusief verticaal transpoort, opruimen/afvoeren afval
  • Geldigheid en goedkeuring van de offerte, betalingscondities en garantie.


Zo bent u er in woord en geschrift van verzekerd dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf.
Bij DBG Dakdekkersbedrijf Gouda weet u zeker dat u tekent voor een topprestatie!
Dus is uw dak aan vervanging toe, heeft u technische vragen over uw dak of wilt u alleen advies twijfel dan niet en neem contact met ons op! 06- 41781060.

Dak

Dakdekker

Contact opnemen

Contact info

DBG Dakdekkersbedrijf Gouda
1e Moordrechtse Tiendeweg 12
Gouda (Zuid-Holland)

Trefwoorden: Dakbedekkingen, Renovatiewerken, Dakpannen, Loodwerken, Gevelonderhoud, Dakgoten, Dakisolatie, Dakmaterialen, Dakwerken, Zinkwerken

Rubrieken: Dakdekkers, Dakdekkersbedrijven, Dakbedekkingen, Dakbedekking, Dakbedekkingsbedrijven

Houd contact