Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Verduijn Interieurbouw, Leende

Verduijn Interieurbouw, Leende

Oostrikkerdijk 13 A, Leende (Noord-Brabant)

WhatsApp met Verduijn Interieurbouw

www.verduijninterieur.nl

transparant, persoonlijk en met passie

Bent u op zoek naar een betrouwbare en transparante interieurbouwer in de omgeving van Leende? Of een idee dat u wilt laten uitvoeren door specialisten? Zoals op maat gemaakte kozijnen? Of wat dacht u van inbouwkasten op maat gemaakt? Verduijn Interieurbouw staat voor u klaar om maatwerk te leveren. De meubelmaker kan door de jarenlange ervaring al uw ideeën realiseren. U kunt terecht voor onder andere: op maat gemaakte keuken, op maat gemaakte deuren, op maat gemaakte kasten, of op maat gemaakte meubels. Laat het interieurontwerp over aan de professional. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op Verduijn Interieurbouw. Gaat u uw woning renoveren, of zit u midden in een verbouwing? Wat dacht u van een nieuwe op maat gemaakte trap? Zowel modern als klassiek, alle stijlen zijn door de interieurbouwer te realiseren. Maar ook als u een inloopkast op maat wenst om al uw kleding en accessoires efficiënt in op te bergen: neem contact op met Verduijn.

Vlonder.jpg - Verduijn Interieurbouw, Leende

Meubels op maat

Heeft u mooie ideeën om uw oude meubels te renoveren? Of moeten er simpelweg meubels gerepareerd worden? Wij helpen u graag met al uw wensen op het gebied van op maat gemaakte meubels. Flexibiliteit en transparantie vinden wij erg belangrijk. Daarom komen wij bij u in de regio Leende langs, voordat wij een offerte opmaken. Dit doen wij altijd samen met de klant. Uw wensen en behoeften worden tot in detail in kaart gebracht. Wij communiceren met de klant wat er nodig is om de meubels te renoveren en hoeveel tijd het maken van de meubels gaat kosten. Ons bezoek en advies is geheel vrijblijvend.

Traprenovatie 

Een trap kan erg lang mee gaan, maar slijtage is onvermijdelijk. Wij van Verduijn Interieurbouw renoveren en vernieuwen trappen tot in de kleinste details. Ook een geheel nieuwe op maat gemaakte trap is door ons te realiseren. Wij werken op een efficiënte wijze, waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden. Elke trap kan gerenoveerd worden, de vorm of het materiaal maakt hierbij niet uit. Of u nu een open, gesloten trap, een houten trap of betonnen trap is. Wij kunnen elk type trap renoveren. 

Interieurontwerp

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe keuken, of het maken en plaatsen van raamkozijnen, wij staat voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring is geen uitdaging ons te veel gevraagd. Neem gerust contact met ons op voor onder andere:

Ook voor specifiek maatwerk kunt u ons vrijblijvend contacteren. Een afspraak inplannen om uw ideeën te bespreken? Laat een bericht achter via het contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. U kunt onder andere terecht in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard, Maarheeze, Heeze en Someren, Budel, Eindhoven, Weert, Lierop, Waalre.

keuken001.jpg - Verduijn Interieurbouw, Leende

Contact opnemen

Contact info

Verduijn Interieurbouw
Oostrikkerdijk 13 A
Leende (Noord-Brabant)

www.verduijninterieur.nl

Openingstijden
Ma 08.00 - 18.00
Di 08.00 - 18.00
Wo 08.00 - 18.00
Do 08.00 - 18.00
Vr 08.00 - 18.00
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Interieurontwerp, Meubelmaker, Op maat gemaakte kasten, Op maat gemaakte keuken, Op maat gemaakte trap, Op maat gemaakte kozijnen, Op maat gemaakte deuren, Inbouwkasten op maat, Inloopkast op maat, Op maat gemaakte meubels

Rubrieken: Interieurarchitecten en -ontwerpers, Interieurbouw, Interieuradvies, Interieurbetimmering

Houd contact