Jan Visser's Totale Massagepraktijk, Leiden

Damloperwerf 3, Leiden (Zuid-Holland)

w: www.janvissermassagepraktijk.nl

á

Massagepraktijk Jan Visser

Massagepraktijk Jan Visser is sinds mei 2009 gevestigd in Leiden en heeft 15 jaar ervaring als sportmasseur en heeft diverse cursussen gevolgd in magnetiseren, Quantum Touch, compensatoire massage en Shiatsu-Stoelmassage.

U kunt terecht voor o.a. ontspanningsmassage: bij deze massage worden vooral ontspannende strijk bewegingen gemaakt, het accent ligt op de houding en ademhaling van de persoon.

Sportmassage: de massage werkt diep in de spieren door en verwijderd blokkades en bevorderd de bloeddoorstroming. Stijve spieren worden weer soepel en blessures worden behandeld.

Compensatoire massage: deze therapie is er om het sneller te laten herstellen van overbelaste spieren.

Stoelmassage: deze massage maakt gebruik van acupressuurmethode. De masseur plaatst zijn gewicht naar voren tegen specifieke lichamaamspunten. Deze behandeling gaat door de kleding heen en werkt verkwikkend en energiegevend.

Acupressuur: met deze massagevorm worden er geen naalden gebruikt, dit gebeurt gewoon met behulp van de vingertoppen. Afvalstoffen worden uit de meridianen verwijderd.

Intu´tieve massage: is een combinatie van alle massagevormen. Doordat ik het lichaam "aanvoel' weet ik op dat moment wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen met zichzelf.

Voor meer informatie kunt u mij telefonisch bereiken: 06-26080909.


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.