Hoefsmid Peter Hoogervorst, Diessen

Rijtseweg 40, Diessen (Zuid-Holland)

Hoefsmid Peter Hoogervorst, Diessen

Ik zal me even voorstellen mijn naam is Peter Hoogervorst van jongs al in de ban van paarden. Ik vond het werk van de hoefsmid die mijn eigen paarden besloeg erg interessant. In 2001 werkzaam bij Manege Moedig Voorwaarts te Leiden en ben daar de hoefverzorging gaan doen. Eerst onder toezicht van de hoefsmid, later na een opleiding van 2 jaar zelfstandig. Het werk geeft mij veel voldoening.

Het dier heeft vier gezonde en correct bekapte/beslagen hoeven nodig. Daarom werk ik als mobiele hoefsmid. Een goed beslag is in mijn ogen dan ook alleen maar bedoeld om de hoef te beschermen tegen overmatige slijtage of om problemen enigszins te corrigeren. Het liefst houd ik mijn beslag zo simpel mogelijk.

Ik werk graag samen met de klant om tot een goed resultaat te komen. In de regel besla ik alles warm maar als dit een probleem is, kan ik ook koud. Rust en geduld vind ik erg belangrijk bij het werken met paarden en dit verwacht ik ook min of meer van de klant. Tevens ben ik werkzaam in Rijnsburg, Haarlem, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Leidschendam.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.