Samenwerk Maakt Sterk ( S.M.S.), Spijkenisse

Rietsnijder 12, Spijkenisse (Zuid-Holland)

Samenwerk maakt sterk

Ons doel SMS bied werkprojecten binnen een gestructureerd kader aan, zodat we de cliŽnt kunnen aanleren van nieuwe vaardigheden, kennis en het vergroten van zelfvertrouwen, sociale interactie.

Er is ook plaats voor ontspanning met als doel het zelfvertrouwen te vergroten bijvoorbeeld door sport activiteiten etc. onder begeleiding. Onze werkwijze. Wij werken vanuit de visie dat moeilijk verstaanbaar gedrag, lichamelijke of verstandelijke beperkingen geen drempel hoeft te zijn om aan activiteiten mee te doen, maar dat dit een uitdaging is om te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Wij kijken wat iemand wel kan i.p.v. wat iemand niet kan. Belangrijk is dan ook dat alle activiteiten samen met de beleider(s) gedaan worden en dat de begeleider(s) een voorbeeld functie hebben naar de cliŽnten. Zodat deze de zelfde inzet tonen als de cliŽnten. Wij vinden dan ook niet dat agressie, angst, teruggetrokken gedrag een reden is om niet deel te namen aan sociale en/of arbeidsmatige interactie. SMS werkt met een duidelijk en herkenbaar dagprogramma, deze keert elke dag weer terug.

Voordat we een verbintenis aan gaan met de cliŽnt, zullen er eerst gesprekken plaatsvinden met cliŽnt, ouders en/of andere vertegenwoordigers. Aan de hand van deze gesprekken wordt er besloten of er een verbintenis wordt aangegaan.


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.