Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
B.D.K. Installatie techniek, Nijmegen

B.D.K. Installatie techniek, Nijmegen

Weezenhof 8208, Nijmegen (Gelderland)

WhatsApp met B.D.K. Installatie techniek

www.bdk-installatie.nl

B.D.K Installatie Techniek


Als u op zoek bent naar het juiste woon- of werkklimaat, zodat het wonen of werken in een omgeving waar het te koud of warm is eindelijk aangenaam wordt, dan bent u hier op het juiste adres.Het aanschaffen van de juiste CV-installatie of airco is niet zo eenvoudig. Welke installatie is nu het meest geschikt voor uw woning of uw bedrijf?

 

Vragen die BDK installatietechniek voor u kan beantwoorden, want voor elk klimaatprobleem is met de beste apparatuur van de bekende A-merken een oplossing voorhanden en dat ook nog eens voor een scherpe en concurrerende prijs. 
Dat zal wel, die concurrerende prijs, zult u vast wel denken.
Toch is het mogelijk, gezien alle installatiewerkzaamheden in eigen beheer verzorgd worden en u ook niet aan onnodige overheadkosten, zoals de huur van een duur pand, behoeft mee te betalen.

 

Niet te duur, dat is de kracht van BDK installatietechniek, met daarnaast de jarenlange ervaring in klimaatbeheersing, waarvan de benodigde kennis is opgedaan bij diverse bedrijven in de installatietechniek.

Maak eens een vrijblijvende afspraak, want verwarmen of koelen kan voortaan beter, zonder uw geld in rook te zien opgaan.

BDK installatietechniek
berekent voor u gratis en vrijblijvend een offerte.

Ook kunt u hier terecht voor loodgieterwerk, zoals: druppende kranen, gesprongen leidingen, lekkages, doorlopend toilet etc.

 

Contact opnemen

Contact info

B.D.K. Installatie techniek
Weezenhof 8208
Nijmegen (Gelderland)

www.bdk-installatie.nl

Trefwoorden: Airco, Reparatie, Installatie, Techniek, Nijmegen, Onderhoud, Service

Rubrieken: Airconditioning, Instalatietechniek, Installatiebedrijven, Aircosystemen

Houd contact