Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Publishing Services, Nuenen

Publishing Services, Nuenen

Het Puyven 167, Nuenen (Noord-Brabant)

WhatsApp met Publishing Services

www.publishingservices.nl

Publishing Services, DE dienstverlener op publicatiegebied.

Creatie - Pre-publishing - Drukken en afwerken - Grafische automatisering - Project management

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van grafische processen zijn wij als geen ander in staat om het gehele traject van ontwerp tot en met uw gedrukte- en/of digitale publicaties te verzorgen.

Uw bedrijf richt zich steeds meer op haar core business, overige kosten die het resultaat van uw onderneming drukken beperkt u graag tot een minimum. Dit neemt niet weg dat u uw bedrijf of uw producten door middel van publicaties onder de aandacht van uw klanten en prospects wilt brengen. Bij deze publicatie processen wilt u de betrokkenheid van uw eigen personeel tot een minimum beperken, zodat zij zich kunnen richten op de werkzaamheden waarvoor u ze in dienst heeft genomen.

Voor de specifieke kennis die voor de realisatie van publicaties noodzakelijk is, bent u bij Publishing Services op het juiste adres.

Indien u besluit om met ons in zee te gaan bent u verzekerd van een prima advies, een gedegen projectcoördinatie en -realisatie met als eindresultaat een kwalitatief hoogstaand product. Voorafgaand hieraan zullen wij uiteraard een heldere offerte voorleggen zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt staan. Als kers op de taart heeft u slechts te maken met één aanspreekpunt dat rekening houdt met al uw eisen en wensen en door wie de gemaakte afspraken te allen tijde zullen worden nagekomen.

Geïnteresseerd? Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en wilt u meer weten over het publicatiegemak dat u zult ervaren, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een nadere kennismaking of voor het uitbrengen van een offerte.


Contact opnemen

Contact info

Publishing Services
Het Puyven 167
Nuenen (Noord-Brabant)

www.publishingservices.nl

Trefwoorden: Prepress, Publicaties, Asset-management, Grafisch, Dtp, Projectmanagement, Colormanagement, Fotografie, Catalogie, Eindhoven

Rubrieken: Project management, Drukwerk, Grafische Dienstverlening, Grafische automatisering

Houd contact