Servicebedrijf van Zwol, Geesbrug

Ambachtsweg 7, Geesbrug (Drenthe)

U kunt bij Servicebedrijf van Zwol in Geesbrug terecht voor alles met betrekking tot rijdende winkels. Denk hierbij aan rijdende winkels kopen (ook gebruikte rijdende winkels) en het opknappen van rijdende winkels.

Rijdende winkels

Uw eigen rijdende winkel

Van Zwol Winkel/verkoopwagens in Drenthe helpt u graag met uw eigen rijdende winkel. Onze specialiteit is in- en verkoop van rijdende winkels, zowel nieuw als gebruikt. Hierbij is inruil mogelijk. Alle gebruikte wagens hebben een uitgebreide technische controle en opknapbeurt gehad, zodat ze nog lang meegaan. Ook kunnen wij voor u uw rijdende winkel begrenzen en wettelijk terug keuren naar langzaam verkeer.

Unieke rijdende winkel ontwerpen

Uw verkoopwagen is uw persoonlijke visitekaartje: vanuit uw rijdende winkel ontvangt u uw klanten en verkoopt u uw producten. Het is daarom zaak om een goede indruk achter te laten bij uw publiek. Dat bereikt u met een rijdende winkel van Servicebedrijf van Zwol. Wij kunnen namelijk een rijdende winkel op maat voor u maken. U ontwerpt dan uw eigen verkoopwagen. Wij hebben altijd een passende oplossing dankzij onze jarenlange ervaring. Wij geven u graag advies en luisteren naar uw wensen.

Rijdende winkels

Contact opnemen