Logeerhuis Poeh!, Hellevoetsluis

Moriaanseweg west 47, Hellevoetsluis (Zuid-Holland)

Logeerhuis POEH! in Hellevoetsluis is een logeerhuis ter ondersteuning van ouders met een thuiswonend kind dat moeilijk opvoedbaar is of een (licht) verstandelijke beperking heeft.

U wilt graag een weekendje uitrusten, een avondje stappen of een filmpje pakken, maar wilt tegelijkertijd ook goed voor uw kind zorgen. Maak dan eens kennis met Logeerhuis Poeh.

Wij bieden kinderopvang aan met enthousiaste medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw kind onder deskundige begeleiding een gezellige tijd doorbrengt. U zult zeker verrast zijn over wat zij voor u kunnen doen. U bent van harte welkom!

Uw kind logeert samen met nog elf andere kinderen onder deskundige begeleiding in het gezellige logeerhuis van Logeerhuis Poeh! in Hellevoetsluis. Wij maken uitstapjes naar een kinderboerderij, zorgboerderij, een manege, zwembad, maar bezoeken ook pretparken. Op regenachtige dagen organiseert Logeerhuis Poeh! een spelletjesdag. Onder begeleiding lekker knutselen of bouwen met speelgoed kan natuurlijk ook. Tenslotte maken we er ís avonds een gezellige avond van met een kaarsje, een leuke film of een spannend spel.

Naast een kindercentra beschikken wij ook over een peuterspeelzaal zodat kunnen kinderen van verschillende leeftijden bij ons terecht kunnen. Ook kunt u bij ons terecht als uw kind speciale zorg vereist, zoals jeugdzorg, gehandicaptenzorg en kinderen met bepaalde beperkingen.

Logeerhuis POEH! heeft sinds 1 december 2010 een HKZ-certificering. Deze certificering garandeert dat er verantwoorde zorg wordt geleverd en de kwaliteit in ons logeerhuis genormeerd en toetsbaar is.

Meer informatie over de kosten en de intakeprocedure leest u op onze website. Bekijk onze fotogalerie op de website voor een impressie.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.