Oudshoorn Security, Hillegom

Michiel de Ruijterstraat 51, Hillegom (Zuid-Holland)

Oudshoorn Security

Oudshoorn Security is een bedrijf welke zich richt op het vergroten van de veiligheid van objecten, feesten en evenementen.

Wij beveiligen objecten bestaande uit kantoor- en bedrijfspanden, bouw- en werkterreinen, maar ook horecagelegenheden als discotheken en cafe's.

Daarnaast verzorgen wij de beveiliging van uw feest en/of evenement tegen ongenodigde gasten en dragen wij zorg voor de organisatie vooraf (met de gemeente en hulpdiensten) en de veiligheid van de bezoekers tijdens de activiteiten. Wij ontzorgen u van de veiligheidstaken zodat u zich kunt richten tot andere vereiste zaken.

Wij maken graag een offerte voor u en willen graag u van dienst zijn.


Evenementenbeveiliging

Het beveiligen van grote groepen mensen brengt vaak veel risico´s met zich mee. Veel van deze risico´s kunnen worden beperkt door het goed organiseren en regelen van de evenementenbeveiliging.

Een zeer belangrijk aspect bij evenementenbeveiliging is de voorbereiding, waaraan wij uiteraard veel zorg besteden.

Voorafgaand aan het evenement moet aan de hand van voorschriften van de gemeente, handhaving (denk aan politie), hulpdiensten (brandweer EHBO-diensten en ambulance) aangevuld met een eventueel door ons te houden veiligheidsscan de benodigde evenementenbeveiligers worden bepaald. In deze veiligheidsscan komt onder andere de werkwijze bij calamiteiten te staan en de afspraken met de betrokken dienstverleners.

De evenementenbeveiligers zijn alle in het bezit van de verplichte diploma’s en zijn getraind in het effectief controle uit te oefenen en eventueel grondig fouilleren.

Wij zijn niet prominent aanwezig en gedragen ons klantvriendelijk en servicegericht. Gedrag dat kalmte in de menigte behoudt. Aangezien geen enkel evenement hetzelfde is, wordt er per evenement een passend beveiligingsplan opgesteld.

Soms is een aanvulling op de evenementenbeveiliging door middel van gebruik te maken van hondenbeveiliging zeer welkom. Vooral bij evenementen beveiliging en het beveiligen van grote terreinen. Wij kunnen hondenbeveiliging leveren voor zowel grote als kleine evenementen c.q terreinen / objecten. Wij werken alleen met speciaal getrainde bewakingshonden.

Objectbeveiliging

Soms bestaat er de noodzaak om uw bouw- en industrieterreinen, kantoren, winkel(s) etc. te bewaken. Wij kunnen voor u van dienst zijn voor tijdelijke en permanente beveiliging van uw objecten.

Bij tijdelijke beveiliging zorgen wij voor extra beveiliging op maat in situaties die afwijkend zijn dan normale omstadigheden.

Als uw voorkeur uit gaat naar permanente beveiliging verzorgen wij een vast team aan beveiligingsbeamten.

Wij selecteren voor u een team dat binnen uw organisatie past. Onze beveiligingsbeamten kunnen naast het houden van toezicht ook dienstverlenend ingezet worden aan bezoekend publiek indien aanwezig. Daarnaast kunnen zij ook veiligheidsinspecties houden.

Gerichte en permanente beveiliging hebben effect op de pogingen tot inbraak en vandalisme. Daarom wordt er vaak gekozen voor permanente beveiliging. Daarin zijn meerdere keuzen mogelijk. In overleg met u kan afgestemd worden wat uw wensen op het gebied van beveiliging zijn zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Horecabeveiliging

Wij dragen zorg voor de toegang van uw horecagelegenheid en voorkomen dat ongewenste en/of ongenodigde personen toegang krijgen tot uw bedrijf. Daarnaast dragen wij zorg voor het handhaven van de gemoedelijke sfeer binnen uw bedrijf en oplossen van opstootjes en incidenten zodat uw bezoekers zich veilig voelen en bijven voelen binnen uw gelegenheid.

Wij beschikken over goed opgeleid en ervaren personeel die vroegtijdig problemen weten te voorkomen en adequaat reageren op dingen die gaan komen.

Wij zorgen dat uw gasten ongestoord en met plezier in uw verblijf kan blijven genieten.

Hondenbeveiliging

De zintuigen van een hond zijn beter dan de mens. Zij bieden in verschillende situaties grote voordelen. Bijvoorbeeld een inbreker kan zich voor een beveiligingsbeamte verschuilen maar niet voor een hond.

Wij trainen met speciaal daarvoor opgeleidde hondenbegeleiders onze honden op om deze honden zo goed mogelijk te laten functioneren. Wij doen dit op verschillende locaties en veranderende omstandigheden.

De honden worden getraind getoets op functioneren volgens de NBVD en KNPV.

 

 

 

 

 


Persoonsbeveiliging

In bepaalde situaties en omstandigheden kan het voor de klant en/of zijn gezinsleden, wenselijk zijn dat er professionele beveiligers in de buurt zijn die waken voor onregelmatigheden, zodat de klant ongestoord zijn werk kan doen en/of zijn gezinsleden zich veilig kunnen gegeven.

In overleg met de klant wordt de wijze van beveiliging besproken. Het optreden van de persoonsbeveiligers wordt in principe aangepast aan het niveau van de dreiging. Oudshoorn Security verzorgt naast VIP begeleiding ook close-protection diensten.

Ons personeel heeft ervaring en de vereiste opleidingen en zijn er in getraind om op te gaan in de omgeving, zodat de beveiliging, indien gewenst, op discrete wijze kan plaatsvinden.

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.