Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
TCG-Vision, Ede

TCG-Vision, Ede

Primulalaan 3, Ede (Gelderland)

WhatsApp met TCG-Vision

www.tcg-vision.nl

Werkgebied: Ede, Gelderland. Tijdelijke Functies, Tijdelijke Vacatures

TCG-Vision

We zijn ambitieus en willen de belangrijkste speler zijn op onze vakgebied.

Deze ambitie is alleen te realiseren als we er in slagen om elke dag opnieuw concreet invulling te geven aan onze kernwaarden. Werken aan ambitie; door persoonlijke aandacht, regionale betrokkenheid, slagvaardige en een professionele dienstverlening.

 

 

Onze diensten:

  • Werving en Selectie

TCG-Vision is een specialist in het invullen van vacatures op MBO, HBO en WO werk- en denk niveau.


TCG-Vision biedt haar opdrachtgevers een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening door onze in de jaren opgedane, kennis en ervaring op het gebied van werving en selectie. Onze goed doordachte werkwijze is efficient, duidelijk en daadkrachtig.

 

  • HR Interim management

Tijdelijke HR ondersteuning kan in veel gevallen een oplossing bieden voor een specifieke vraag. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke vervanging van een personeelsadviseur, maar ook aan specialistische kennis voor een bepaald project, functiewaardering of expertise in geval van reorganisatie. Of het nu om specifieke HR expertise gaat of om extra HR capaciteit, voor ons staat de continuiteit van de (HR) organisatie centraal.

Wij hebben brede ervaring met overbruggings- , project- en veranderingsmanagement, zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau.

 

  • MKB P&O service

Als kleine of middelgrote organisatie zijn er personeelsvragen maar wellicht geen afdeling of specialist die hierbij gericht kan adviseren. Het kan hierbij gaan om juridische personeelsvragen, een (langdurig) verzuimtraject, disfunctioneren van een werknemer of een specifieke vraag rondom beoordelen en belonen. Een externe partner kan dan een goede oplossing zijn.

TCG-Vision biedt verschillende oplossingen om deze vragen efficient en professioneel te beantwoorden. Een van deze oplossingen is het P&O abonnement. Met dit abonnement kan voor een vast bedrag per maand gebruik worden gemaakt van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren. Het adviseren kan op locatie, maar bijvoorbeeld ook per e-mail of telefoon.

Met de MKB service geven wij op praktische wijze professioneel invulling aan personeelsbeleid.

Contact opnemen

Contact info

TCG-Vision
Primulalaan 3
Ede (Gelderland)

www.tcg-vision.nl

Trefwoorden: Contracten, Permanente-functie, Begeleiding, Werving, Selecties, Sollicitatie, Management, Ede, Gelderland

Rubrieken: Advies, Interim management, Werving & Selectie

Houd contact