C.R. Glastechniek & Schilderspecialist, Ried

Suderom 1, Ried (Friesland)

C.R. Glastechniek & Schilderspecialist, Ried

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis die maar blijven liggen? Hiervoor bent u bij C.R. Glastechniek & Schilderspecialist aan het juiste adres. Maar ook voor grotere schilderprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan zij voor u klaar. Tevens is C.R. Glastechniek & Schilderspecialist gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden, zoals het complete schilderwerk van bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen en woningbouwprojecten. Voor deze grotere schilderprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Dankzij ruime ervaring kan C.R. Glastechniek & Schilderspecialist u een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. Zij zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie die afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. Ook qua prijs zit u hier goed. C.R. Glastechniek & Schilderspecialist kent de weg naar de juiste leveranciers, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld. U zult merken, dat als C.R. Glastechniek & Schilderspecialist een offerte voor u maakt, deze scherp en concurrerend is, maar wl realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Tot slot, ook niet onbelangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom, C.R. Glastechniek & Schilderspecialist maakt graag een offerte voor uw project, groot of klein. Zij horen graag van u!

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.