Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Coolekleren, Uden

Coolekleren, Uden

Steeuwichtweg 6, Uden (Noord-Brabant)

WhatsApp met Coolekleren

www.coolekleren.nl

Coolekleren

Welkom

Hartelijk welkom in mijn webwinkel. Ik vind het super cool dat u even rond komt snuffelen. Ik heb voor elk wat wils: van coole kleding tot hippe hebbedingetjes. Als er een leuk partijtje op mijn weg komt, ben ik van de partij. Zo heb ik van mijn hobby 'shoppen' mijn werk gemaakt. Dat blijft natuurlijk alleen goed gaan, als u bij mij gaat shoppen!

Producten

Mijn producten

Zoals ik al beschreef heb ik vanalles. Als het maar cool is. Ik heb nieuwe merkkleding. Maar ook 2e handsjes. Mischien wel van u??? U kunt uw kleding, wel mooi en heel natuurlijk bij mij inbrengen, de opbrengst wordt eerlijk verdeeld fifty/fifty. Ik heb kleding voor groot en klein. Schoenen, sieraden, sjaals. Kortom, van alles en nog wat. Ik probeer mijn voorraadje up to date te houden en als u wilt stuur ik een email bij nieuwe specifieke producten waar u intresse in heeft. Verdere informatie hierover vind u op de pagina contact.

Groetjes Betty
Contact

Wilt U contact met mij opnemen,

of zelf eens "live"komen rondsnuffelen???

Dat kan,

Stuur dan een mail naar info@coolekleren.nl

Of bel 0413-259640

of 06 19867457

groetjes Betty

Contact opnemen

Contact info

Coolekleren
Steeuwichtweg 6
Uden (Noord-Brabant)

www.coolekleren.nl

Trefwoorden: Webwinkel, Merkkleding Kinderen, Kleding, Kinderjassen, 2e Handsjes, Boyfriend Jeans, Skinny Jeans, Outlet Jeans, Noord-Brabant, Uden

Rubrieken: Kleding, Jeans, Webshops, Outlet Store, Bloesjes

Houd contact